24 °C Budapest

Újabb alapkezelővel bővült a BAMOSZ

2011. január 12. 16:02

A QUANTIS Investment Management Zrt. belépésével újabb alapkezelővel bővült a Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ).

A QUANTIS 2009 januárjában kezdte meg befektetési alapok kezelést, jelenleg Magyarország egyik legnagyobb független befektetési alapkezelő társasága, kezelt állománya meghaladja a 100 milliárd forintot.


Temmel András

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a QUANTIS Investment Management Zrt. is a BAMOSZ tagja lett. A QUANTIS-szal együtt már 28 taggal rendelkező szövetség összes kezelt vagyona 2010. december 31- én meghaladta a 9400 milliárd forintot.

A QUANTIS belépésével a BAMOSZ gyakorlatilag minden számottevő vagyonnal rendelkező alapkezelőt a tagjai között tudhat, ami azért is fontos, mert a BAMOSZ működésében az önszabályozásnak is kiemelt jelentősége van, a szövetség etikai kódexe számos, a törvényen felüli önkorlátozást tartalmaz a befektetők védelmében" - mondta Temmel András, a BAMOSZ főtitkára.


Sárándi Ákos

A QUANTIS a Kelet-Európában egyedülálló multi-manager módszerrel kezeli az alapjait, mely lehetővé teszi, hogy a világ legkiemelkedőbb teljesítményt produkáló alapkezelőinek termékeiből állítsa össze portfólióit, ezáltal piaci átlagot meghaladó teljesítményt érjen el.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

"A QUANTIS csatlakozása a BAMOSZ-hoz egy új mérföldkő a társaság életében. Szeretnénk aktívan részt venni a szakmai sztenderdek kialakításában, és támogatni a szövetség szakmai munkáját a törvényjavaslatok előkészítésében" - tette hozzá Sárándi Ákos a QUANTIS Investment Management Zrt. vezérigazgatója.

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 26. 14:56
Minden a Media1 előzetes hírének megfelelően történt a kormányközeli Mediaworks Zala-megyei újságján...
MNB Intézet  |  2022. május 26. 10:43
A közösségi média nemcsak mindennapi privát életünkre van hatással, hanem a gazdaságra is. Talán nem...
Holdblog  |  2022. május 26. 05:00
Túlnőtte magát a koronavírus-járvány alatti keresletfelfutás idején az Amazon. Az online kiskeresked...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 24. 20:35
Vettem ma Metát (FB) 180 dollárért, már egy ideje kinéztem magamnak. Tartani nem szeretném sokáig, s...
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?