8 °C Budapest

Bicskanyitogató! Luxusélet munka helyett az adófizetők pénzéből

2010. augusztus 11. 05:22

300 ezer font, azaz 100 millió forint értékben kapott új lakást egy brit házaspár, akiknek 20 éve nincs munkájuk. A luxusingatlan mellett havi 3500 font (1,2 millió forint) családi pótlékot is kapnak.

A The Sun c. brit bulvárlap szerint Kevin és Sharron Bishop 9 gyermeket nevel, ezért havonta 3500 font (1,2 millió forint) juttatást kapnak (a brit átlagjövedelem dupláját kitevő összeg különféle segélyekből, lakhatási-és egyéb támogatásokból tevődik össze).

 

Fotó: The Sun


A szülők nem kevesebb, mint 20 éve munkanélküliek. A lapnak nyilatkozó ismerőseik szerint azonban elsősorban rajtuk múlott, hogy eddig nem találtak munkát. Mint egy korábbi szomszéd elmondta: a pár mindkét tagja teljesen egészséges és munkaképes (igaz, mindketten láncdohányosok), de egyáltalán nem akarnak dolgozni. Az adófizetők támogatásából ráadásul korántsem csak a gyerekekre költenek, hanem különféle luxuscikkeket vásárolnak. Állítólag kimondottan kedvelik például az egzotikus papagájokat...

Offshore-botrány: egy magyar híresség is érintett? Kattints!

Az igazi botrányt az okozta, hogy a népes család most új otthont kapott a délkelet angliai Yeovil városában, 300 ezer font, azaz mintegy 100 millió forint értékben. Két, egymás melletti ház lett az övék, így kényelmesen elfér mindegyik gyermek. Az új házba új bútorok is dukálnak, amiket állítólag szintén ingyen, juttatásként kapott a família.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Fotó: The Sun


Az új szomszédok nem csak a család különös anyagi helyzete miatt lázonganak, hanem azért is, mert a kilenc gyerek közül többen igazi bajkeverő hírében állnak: különféle rongálásokért és vandál cselekedetekért is felelősségre vonták már őket.

 

HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem