18 °C Budapest

Lady Gaga szokatlan villantása: nézd meg a botrányhősnő otthonát!

2010. július 4. 07:02

A világot megbotránkoztató énekesnő sokakat meglepett a "csupán" hagyományos luxuselemekben bővelkedő ingatlan kiválasztásával. Tőle valami extravagáns kastélyt, vagy kacsalábon forgó palotát vártunk, de a színpadi megnyilvánulásaitól eltérően egy a felső tízezer körében átlagosnak mondható Beverly Hills-i villa mellett tette le a voksát.

Egy hírességek ingatlanjait felvonultató internetes portál szerint az énekesnő tavaly októberében bérelte ki az alábbi képen látható villát.

A havi bérleti díj 25 ezer dollár, de az énekesnő állítólag annak ellenére sem zárkózna el a 16,5 millió dollár értékű ingatlan esetleges megvásárlásától, hogy nemrégiben egy interjúban kijelentette, hogy született New York-iként soha sem fogja megszeretni Hollywood-ot.

A színpadi és az egyéb közszereplései alkalmával produkált húzásaival sokakat megdöbbentő - szakmai berkekben egyébként rendkívül tehetségesnek tartott - Lady Gaga, eredeti nevén Stefani Germanotta a hagyományos luxus mellett döntött, amikor ingatlant választott magának.

Az elegáns lakosztályokkal, a faburkolatos könyvtárral és a saját fitneszteremmel ellátott, valamint végtelen hatást keltő medencével rendelkező villával csak egyetlen gondja lehet az énekesnőnek, hogy a sorozatos fellépések miatt, alig van otthon és nem tudja kellőképpen kihasználni a méregdrága luxust.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az ötszobás villa szomszédságában olyan hírességek élnek, mint Nicole Kidman, Keith Urban, Jessica Simpson, Penelope Cruz, vagy éppen Madonna menedzsere Guy Oseary.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?