17 °C Budapest

Miss Tesco - képek! A szépségkirálynő vetkőzés helyett inkább a pénztárgépet veri

2010. március 1. 18:02

2009-ben az ország legszebb lányának választották, ma a szülővárosában található Tesco áruház egyik pénztárában ücsörög. Laura Patterson, a 20 éves ír szépségkirálynő néhány hónapja még mesés modell-karrierről álmodott, mára azonban visszacsöppent a szürke hétköznapokba.


A 2009-ben Miss Írországnak választott Laura Patterson a korábbi győztesekkel ellentétben néhány hónapnyi szárnypróbálgatás után sem tudta megvetni a lábát a modellszakmában, így kénytelen volt visszatérni a régi munkahelyére. A helyi szupermarket egykori pénztárosát a szépségkirálynő választás után is állományban tartották, fizetés nélküli szabadságon volt, amíg a királynői kötelezettségeinek tett eleget.

A lány a koronázást követően számos felkérésnek tett eleget, a címlapokon szerepelt, de idővel az ilyen jellegű munkák lassan elmaradoztak. A királynő tartalékai fogyatkozni kezdtek, később rájött, hogy nincs más választása, ha nem akar teljesen eladósodni, akkor vissza kell térni a régi munkahelyére.

A királynőválasztás egyik szervezője szerint a sikertelenséghez az is hozzájárult, hogy a lány nem volt hajlandó az ír fővárosba költözni. A szerződése egy évig tiltja ugyan a merészebb fotózásokat, de Laura kijelentette, hogy később szem szeretne ilyen - nagyobb pénzzel kecsegtető - felkéréseknek eleget tenni. Az emberek azt hiszik, hogy a modellek jól keresnek, pedig - ahogy Laura példája is igazolja - ez nem egészen így van. Ő egy fiatal, szorgalmas lány, aki nem tud ölbe tett kézzel ülni és várni a csodát, hanem - ha egyelőre részmunkaidőben is - de visszament a Tescóba dolgozni.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.27 07:47
Partnereinknél végzett munkánk során szervezetfejlesztőként sokszor kerülünk kapcsolatba különböző v...
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?