27 °C Budapest

APEH-lista: ők hozták össze a legtöbb tartozást

2010. február 3. 15:47

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) közzétette a december 31-ével véget ért negyedév adatai alapján a jelentős összegű adóhiánnyal érintett adózók listáját.

FRISS! Kiderült, valóban az APEH hibázott!
Ciki! Az APEH hibájából borult a bili

A Dreher jelezte, hogy a törvényi előírás ellenére került fel az adóslistára. Részletek a következő oldalon: Törvényt sértett az adóhivatal? - Dreher reakció az adóslistára

Az állami adóhatóság megszokott gyakorlatának megfelelően közzétette azoknak az adózóknak a nevét (jogi személyeknél az elnevezését), lakóhelyét (székhelyét, telephelyét), a megállapított adóhiány és jogkövetkezmény összegét, akiknek (amelyeknek) a terhére az előző negyedév során jogerőre emelkedett határozatban magánszemélyek esetében 10 millió, más adózók esetében 100 millió forintot meghaladó összegű adóhiányt állapított meg. A közzétételben természetesen csak olyan adózók szerepelnek, akik az erről szóló határozatban előírt fizetési kötelezettségüknek a határozatban megállapított határidőben nem tettek eleget.

Durva! Celebek tízmilliós adótartozással az APEH feketelistáján!

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A listán természetesen rendkívül sok végelszámolás, illetve felszámolás alatt álló céget találhatunk. Az azonban meglepő, hogy a listán csaknem félmilliárd forintos adóhiánnyal a Dreher Sörgyárak is szerepel. A legnagyobb adóhiánnyal rendelkező magánszemély ennek nagyjából a felét "felejtette el" befizetni az APEH-nek.

A teljes lista itt található.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.06.14 08:18
A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 153. § (1) bekezdése alapján az adott üzleti év mérlegford...
hrdoktor  |  2021.06.14 06:55
Praktikus tanácsok, hogyan számoljuk fel a látens beidegződéseket, amik saját fejlődésünket gátolják...
legacykft  |  2021.06.11 18:55
Az elmúlt heteket tekintve, több kompetenciafejlesztő tréninget is maga mögött tudhat a Legacy. Ahho...
coachco  |  2021.06.09 11:06
Olvasom Obama ex-elnök memoárját, másodjára fogtam bele. Nem mintha nem lenne érdekes, de cirka 700...
ajovomunkahelye  |  2021.06.07 12:30
Számokban is kimutatható nyereséget vagy veszteséget jelent egy vállalatnak, ha erősen elkötelezett...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 16. szerda
Jusztin
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?