15 °C Budapest

Hoppá! Magyar celeb az APEH feketelistáján!

2009. október 29. 16:58

Ma közzétette az APEH a 10 millió forintnál nagyobb adótartozással rendelkező magánszemélyek listáját. A felsorolás 2820 nevet tartalmaz, többségüket lakcímmel együtt - egy hírességet is találtunk köztük.

Mint arról beszámoltunk, ma közzétette az adóhatóság a 10 millió forintnál nagyobb adótartozással rendelkező magánszemélyek listáját. A felsorolás 2820 nevet tartalmaz, többségüket lakcímmel együtt.

A táblázat szerint tehát összesen 2820 magánszemélynek volt 2009 szeptember 30-án 180 napon keresztül folyamatosan fennálló és 10 millió forintot meghaladó adótartozása.  Brutális APEH lista - Te is rajta lehetsz!


Fotó: RTL Klub


A listán idén is megtalálható Lang Györgyi is, ez azt jelenti, hogy a Pa-dö-dö énekesnője még mindig nem fizette ki több mint tízmillió forintos APEH-adósságát. A betegsége miatt tolószékbe kényszerült énekesnő egy korábbi nyilatkozatában már elmondta: tisztában van azzal, hogy évek óta szerepel a listán.

Az ilyen összeállításokban rendszeresen előfordulnak hírességek is. Emlékezetes, hogy néhány hónapja a kaliforniai adóhivatal feketelistájára például a filmsztár, Burt Reynolds is felkerült.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Magyarországon a legnagyobb visszhangot kiváltó celeb- adóügy az volt, amikor tavaly a Mikroszkóp Színpad igazgatóját, Sas Józsefet négy rendbeli adócsalás miatt nem jogerősen egy év - két év próbaidőre felfüggesztett - szabadságvesztésre és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Fejér Megyei Bíróság.

HR BLOGGER
hrdoktor  |  2021.05.17 06:50
Kevésbé közismert, hogy az alváshiány hozzájárul a kóros súlytöbblet kialakulásához. [...] Bővebb...
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?