11 °C Budapest

Miniszteri elismerések: Bajnai, Bartha, Erős, Pintér ...

Pénzcentrum
2006. március 14. 11:26

Kóka János, gazdasági és közlekedési miniszter Magyar Köztársasági Érdemrendet és Magyar Köztársasági Érdemkeresztet, Magyar Gazdaságért Díjat, Eötvös Loránd-díjat, Baross Gábor-díjat, Klauzál Gábor-díjat, "A Közlekedésért Érdemérmet", és Miniszteri Elismerést adott át a közelgő március 15-i ünnepünk alkalmából.

Bajnai Gordon , a Wallis Rt. vezérigazgatója
A hazai vállalatirányítási kultúra fejlesztése terén elért eredményei, kiemelkedő szakmai és vállalatvezetői munkája elismeréseként.

Bartha Ferenc , a Bartha Pénzügyi Tanácsadó Rt. vezérigazgatója
Több évtizedes kiemelkedő gazdasági tevékenységéért, a hazai vállalkozói és munkáltatói érdekképviselet érdekében végzett munkássága elismeréseként.

Erős János , a Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgatója
A magyar vállalkozások fejlesztéséért, az állam által kínált támogatási és hitelkonstrukciók kialakítása és működtetése terén végzett munkássága elismeréseként.

Pintér István , a Rába Járműipari Holding Nyrt. elnök-vezérigazgatója
A "Rába" járműipari vállalat fejlesztésében, versenyképességének növelésében, nemzetközi piacai pozícióinak javításában betöltött kiemelkedő szerepe, a térség munkaerő megtartó képességének növelése, gazdasági fejlődése érdekében végzett munkássága elismeréseként.

Farkas Tamás , a Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetsége elnöke
Az új szövetkezeti törvény előkészítésében, kidolgozásában végzett kiemelkedő munkája elismeréseként.

Füzes Péter , az Oracle Hungary Kft. ügyvezető igazgatója
A korszerű informatikai megoldások hazai bevezetése és elterjesztése területén végzett munkája, a magyar informatikai ágazat regionális szerepének erősítése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként.

Dr. Greiner István , a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Rt. kutatási igazgatóhelyettese
A magyarországi innováció ösztönzése, a hazai innovációs teljesítmény növelése érdekében folytatott tevékenysége elismeréseként.

Jendrolovics Pál , a Budapest Investment Rt. volt elnök-vezérigazgatója, jelenleg a Magyar Államvasutak Zrt. stratégiai vezérigazgató-helyettese
A hazai nagyvállalatok reorganizációjában végzett sikeres munkája, a magyar pénzügyi kultúra fejlesztésében betöltött szerepe elismeréseként.

Nyári János , nyugdíjas gazdasági szakember
Több évtizedes eredményes gazdasági vezetői munkássága, érdekképviseleti tevékenysége elismeréseként.

Pálfay Antal , az Állami Autópálya Kezelő Rt. műszaki vezérigazgató-helyettese
A közúti közlekedés és a közút fejlesztés, valamint az igényes autópálya üzemeltetési módszerek meghonosítása érdekében végzett három évtizedes munkája elismeréseként.

Várnai Éva , a KPMG Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója
Az ügyfelek érdekeit maximálisan szolgáló és szilárd etikai elvek szerint dolgozó tanácsadói üzletág felépítése terén végzett munkája elismeréseként.

Dr. Fischer Sándor , a Kereskedők és Vállalkozók Tolna Megyei Szervezete ügyvezető igazgatója, a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke
25 éve a vállalkozások érdekében végzett aktív és kezdeményező érdekképviseleti munkájáért, valamint a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökeként, a munkanélküliek képzésében végzett eredményes tevékenység elismeréséül.

Kazár Attila , a Magyar Bányászati Hivatal Veszprémi Bányakapitányság bányakapitánya
Az iparban és a bányahatóságnál kiváló szakmai felkészültséggel, hozzáértéssel négy évtizeden át végzett munkájáért, életpálya elismeréseként.

Kovács Béla , a Somogy Megyei Közlekedési Felügyelet igazgatója
Közel négy évtizeden át a közlekedésigazgatás szolgálatában kifejtett, valamint a közlekedés ügye iránt elkötelezett, magas színvonalon végzett hatósági szakmai munkájáért.

Ladányi Katalin , műfordító
A magyar és az angol irodalom műfordítása területén végzett több évtizedes munkája elismeréseként, a magyar nyelv és irodalom művelése területén kifejtett igényes, magas színvonalú munkájáért.

Megyik András , a Dürer Nyomda Kft. ny. ügyvezető igazgatója
A nyomdaiparban töltött 46 év kiemelkedő és magas színvonalú munkásságának elismeréseként, a hazai könyvgyártás érdekeinek képviseletéért.

Pintér Tamás , a Színház- és Filmművészeti Egyetem egyetemi docense
Több évtized és több generáció mozgáskultúrájának magas színvonalú kiteljesítéséért.

Simon László ,a Budai MÁV Kórház gazdasági igazgatója
A Budai MÁV Kórház gazdasági igazgatójaként végzett fegyelmezett és példamutató szakmai munkája elismeréséül, a kórház műszaki állapotának feljavítása érdekében kifejtett tevékenységéért.

Szepessy Sándor , a Magyar Elektrotechnikai Egyesület tiszteletbeli elnöke
Több mint fél évszázada kimagasló, példaértékű közéleti és szakmai tevékenységéért. Az elektrotechnika hazai fejlesztése területén valamint a Magyar Elektrotechnikai Egyesületben végzett magas színvonalú munkája elismeréséül.

Dr. Tóth János , a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége
főtitkára
A hazai műszaki fejlesztésben és a gazdálkodási tudományban végzett több évtizedes, kiemelkedő munkájáért, a METESZ-ben végzett nemzetközi tevékenységéért.

Vida János , a MAVIR Zrt. szolgálatvezető diszpécsere
A villamosenergia-iparban eltöltött 47 éves munkásságáért, a szakmája iránti elkötelezettségéért valamint az üzemirányítási rendszerek fejlesztésének elismeréséért.

Berke Zoltán , a Zala Volán Közlekedési Rt. személyközlekedési igazgatója
Három évtizedes, a közlekedés területén - különösen Zala megye autóbuszos közlekedésében - kifejtett magas színvonalú szakmai és vezetői tevékenységének elismeréséért, nyugdíjba vonulása alkalmából.

Dobosi Tivadar , a Magyar Közút Kht. Komárom-Esztergom Megyei Területi Igazgatóság területi igazgatója
A közútépítés, fejlesztés, valamint a közúthálózat fenntartás és üzemeltetés feladatainak irányításában végzett a szakmai kultúrát és gyakorlatot szolgáló munkájáért.

Foszák József , ny. gazdasági igazgató
Több mint négy évtizedes sikeres gazdasági vezetői tevékenysége és közéleti munkássága elismeréseként.

Dr. Harcsáné dr. Marossy Katalin , a biológiai tudomány kandidátusa, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Ipari Főosztály vezető-főtanácsosa
A gyógyszeripar, a gyógyszeripari kutatás és fejlesztés területén kifejtett kimagasló szakmai munkája elismeréséül, és a nemzeti kábítószer programban, géntechnológiai szabályozásban végzett tevékenységéért.

Hefter József , egyéni vállalkozó
A kisvállalkozásokért - az autójavítás területén - tett erőfeszítésekért és a vállalkozásában elért, fiatalokat segítő tevékenységéért, az utánpótlás neveléséért.

Magony Imréné , a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Költségvetési
Főosztály szakmai tanácsadója
30 éven keresztül a közszolgálatban végzett elhívatott példamutató és segítőkész munkája elismeréséül, nyugállományba vonulása alkalmából.

Móra László , mestercukrász, a szolnoki Marcipán Cukrászda tulajdonosa
Több évtizeden keresztül folytatott kézműves tevékenységének elismeréséért, a nemzetközi világversenyeken elért teljesítményéért.

Nagy Béla , a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Vasúti Közlekedési Főosztály főosztályvezető-helyettese
A vasúti közlekedés fejlesztésében, a szabályozó rendszer kialakításában kifejtett sokirányú, több évtizedes munkájáért.

Rusa Attila , az Ipartestületek és Kisvállalkozók Jász-Nagykun-Szolnok megyei Területi Szövetség, valamint a Szolnok és Vidéke Ipartestület ügyvezető igazgatója
Az egyéni, valamint a kis- és középvállalkozók érdekében kifejtett példaértékű és magas színvonalú tevékenységének és a megyei munkaügyi tanácsban kifejtett munkájának elismeréséül.

Storczer László , a Polgári Légiközlekedési Hatóság repülésműszaki felügyelője
A polgári légiközlekedés repülés-műszaki területén végzett több évtizedes magas színvonalú munkájáért.

Várlaki Imre , a Folpress Kiadó és Nyomdaipari Kft. ügyvezető igazgatója
A nyomdaiparban és a vállalkozások érdekében végzett több évtizedes szakmai és társadalmi munkája elismeréséül.

Mag Gyula , egyéni vállalkozó, a Bátonyterenyei Rehabilitációs Kht. felügyelő bizottságának tagja
Életútja elismeréséül, a bátonyterenyei szövetkezeti mozgalomban betöltött kiemelkedő szerepéért, a Bátonyterenyei Rehabilitációs Kht. felügyelő bizottságának élén elért eredményeiért, amely megváltozott munkaképességű embernek megélhetését biztosítja.

Tölcsér István , a BKV Rt. autóbusz járművezetője
Több évtizedes balesetmentes járművezetői munkája és a közösségéért végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül.

A díjjal oklevél, plakett és pénzjutalom jár.
A magyar gazdaság és közlekedés érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenység, illetve életmű elismeréséért adományozható.

1. Baranyi Mária a Külügyminisztérium I. Területi Főosztály főkonzulja
A magyar-bajor gazdasági kapcsolatok fellendítése terén végzett kimagasló, szervező munkája elismeréséül.

2. Bolyki János Antal , a Convent Tőke Befektető Zrt. vezérigazgatója
A rehabilitációs ipari parkok fejlesztéséért kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül.

3. Dr. Csepi Lajos , az Állami Autópálya Kezelő Zrt. Igazgatóságának elnöke
A magyar piacgazdaság versenyképességének növelésében, a magyar pénz- és tőkepiacok egyes szegmenseinek fejlesztésében nyújtott elévülhetetlen érdemei elismeréséül.

4. Dr. Eckart John von Freyend , az ING Immobilien Igazgatóságának elnöke
Az Infopark sikeres ingatlanfejlesztésének beruházójaként hozzájárult a koncepció európai szintű megvalósulásához. Jó állami és egyetemi kapcsolatok kialakításáért végzett tevékenysége elismeréséül.

5. Gróf Imre , az Infopark Fejlesztési Zrt. elnöke
Az Infopark ingatlanfejlesztésében és működtetésében elért kimagasló vezetői, projektmenedzseri munkája elismeréséül.

6. Jyrki Jalasto , a NOKIA Komárom Kft. cégvezetője
A Nokia magyarországi vállalatának megalakításában, letelepítésében, valamint a Nokia Komárom Kft. beszállítói körének a Komáromi Ipari Parkba való betelepítésében játszott kiemelkedő szerepe elismeréséül.

7. Kautz István , a Masped Első Magyar Általános Szállítmányozási Rt. elnök-vezérigazgatója
1992-től a Masped Rt. elnök-vezérigazgatójaként a magyar szállítmányozás, logisztika területén kifejtett sikeres és elismert tevékenységéért.

8. Miklóssy Ferenc , a Kelet-Magyarországi Vállalkozási, Építőipari és Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója,
A Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Arab tagozatának elnökeként végzett szakmai és kereskedelemfejlesztési tevékenységéért.

9. Dr. h. c. Ulrich Diller , a ZF Hungária Kft. elnök-igazgatója,
Évtizedek óta a magyar-német gazdasági kapcsolatok építésében kifejtett magas színvonalú munkássága elismeréséül.

10. Spányik Péter , az ITDH Üzletfejlesztési Igazgatóság igazgatója,
Az ITDH eredményorientálttá tételében, az új kereskedelemfejlesztési programok kialakításában végzett eredményes munkája elismeréséül.

11. Zentai József , a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium EU Tagországainak Külgazdasági Főosztálya szakmai főtanácsadója
Több évtizedes pályafutása során a külgazdasági kapcsolatok ápolása érdekében végzett szakmai munkája, életútja elismeréséül.

12. Zilahi Sándor , egyéni vállalkozó
Az Ipartestületek Országos Szövetségének alelnökeként megyei és régiós szinten az IPOSZ érdekeltségébe tartozó kis- és középvállalkozások folyamatos képviselete elismeréséül.

A díjjal oklevél, bronzplakett és pénzjutalom jár
A közlekedés érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenység, illetve életmű elismeréséért adományozható.

1. Benkő János , a MÁV Zrt. Gépészeti Üzletág-, Vontatás-, Szolgáltatási Telep mozdonyvezetője
1972 óta munkáját folyamatosan, magas szakmai színvonalon és kifogástalanul látta el. Három évtizedes lelkiismeretes, baleset mentes munkájának elismeréséül.

2. Dr. Katona András , a Közlekedési Múzeum volt főigazgatója
Az elmúlt 16 évben a Közlekedési Múzeum élén végzett kimagasló szakmai munkája elismeréséül és nyugállományba vonulása alkalmából.

3. Kiss Pál , a Magyar Közlekedési Kiadó Kft. ügyvezető igazgató
30 éves újságírói jubileuma alkalmából valamint a korszerű magyar közlekedési újságírás megteremtése terén végzett kimagasló tevékenységéért.

4. Leveleki László , a Központi Közlekedési Felügyelet igazgatója
A Felügyelet hatósági engedélyezési munkájának koordinálásáért, mellyel hozzájárult kormány által meghatározott kiemelt autópálya építési program eredményes megvalósításához.

5. Markotay Sándor , a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Közúti Közlekedés Főosztály főosztályvezető-helyettese
A közúthálózat-fejlesztés területén kifejtett magas színvonalú szakmai munkája és a közúti ágazat minisztériumi szintű vezetésének másfél évtizeden keresztül történő támogatása elismeréseként.

6. Pósa Gyula , a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat légiforgalmi irányítója
A hazai légiforgalmi irányítás érdekében végzett hosszú, kiemelkedően sikeres pályafutása és nyugdíjba vonulása alkalmából.

A díjjal oklevél, plakett és pénzjutalom jár.
A díj azoknak adományozható, akik az ipar, a bányászat, az energetika, a szabványosítás és a mérésügy területén kimagasló tevékenységet végeztek, illetve életmű elismeréséért adományozható

1. Dr. Antos László , a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatója
Több mint 14 éve meghatározó szerepet vállal a Magyar Innováció Szövetség működtetésében, tevékenységében. A haza innovációs kultúra terjesztésének terén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül.

2. Kovács Vince , a RISKÓ Kft. ügyvezetője
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara alelnökeként az innovációs és kutatásfejlesztési feladatok koordinálásában továbbá a Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökeként ellátott szakmai tevékenységéért.

3. Kürtös József , a Magyar Szabadalmi Hivatal Szabadalmi Főosztály főosztályvezető-helyettese
Hazánk iparjogvédelmi szabályozásának európai integrációjával mind pedig a közigazgatás korszerűsítésével összefüggő feladatok megvalósítása terén végzett kiemelkedő munkája elismeréséül.

4. Mogyorósy György , a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Ipari Főosztály osztályvezetője
A vegyipari-gyógyszeripari, biotechnológiai kormány-előterjesztés kidolgozása és koordinálása terén végzett folyamatosan kiemelkedő szakmai munkája elismeréséül.

5. Neukum Zoltán , az Országos Villamostávvezeték Zrt. Létesítési Igazgatóság alállomás üzletigazgatója
A villamosenergia-iparban nyújtott több évtizedes kiváló teljesítményéért és a Paksi Atomerőmű létesítésénél végzett kiemelkedő munkájáért.

6. Válik József , a Magyar Bányászati Hivatal Szolnoki Bányakapitányság bányakapitánya
A Szolnoki Bányakapitányság munkájában, különösen a gázelosztó vezetékek építése és üzemeltetése, a kőolaj- földgázbányászati berendezések gépészeti, hatósági feladatainak ellátásában és irányításában végzett lelkiismeretes és kiemelkedő szakmai munkájáért.

7. Zerényi József , a Magyar Villamosenergia-ipari Rendszerirányító Zrt. osztályvezetője
A villamosenergia-rendszer biztonságának fenntartás, illetve színvonalának növelése érdekében hosszú ideje kimagasló emberséggel, szakma iránti odaadással és kiemelkedő precizitással végzett tevékenysége elismeréséül.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A díjjal oklevél, plakett és pénzjutalom jár
Azoknak adományozható, akik a kereskedelem terén végeztek kiemelkedő szakmai tevékenységet.

1. Buthiné dr. Berei Irma , a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Jogi Főosztály főosztályvezetője
A kereskedelemmel, vendéglátással, idegenforgalommal ill. utazásszervezéssel kapcsolatos vezetői feladatok magas szintű ellátásáért, valamint a társhatóságok felé történő sikeres képviseletéért.

2. Dr. Deák Imre , a Danubius Szálloda és Gyógyfürdő Rt. vezérigazgatója
A kereskedelem és szállodaipar területén, illetve a Magyar Szállodaszövetségben végzett kiemelkedően magas színtű szakmai munkája elismeréséül

3. Feiner Péter , a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója
Az élelmiszer-kereskedelem egyik legeredményesebben működő vállalkozásának irányításáért és az Országos Kereskedelmi Szövetség elnöki feladatának magas színvonalú ellátásáért.

4. Fekete Zoltán , a Magyar Márkaszövetség titkára
A Magyar Márkaszövetség tagjainak érdekérvényesítése érdekében kifejtett széleskörű, szakmailag megalapozott tevékenysége elismeréséül, mellyel hozzájárult a vállalkozások versenyképességének megőrzéséhez a belső piacon.

A kitüntetéssel oklevél és ezüstérem jár
A közlekedési ágazat érdekében végzett magas színvonalú, eredményes munka elismeréséért adományozható.

1. Korcsinszky György , a Hajdú-Bihar Megyei Közlekedési Felügyelet igazgatója,
2. Kőrös Norbert , a Győr-Sopron-Ebenfurt Vasút Rt. Árufuvarozási Osztály osztályvezetője,
3. Nagy Károly , az Állami Autópálya Kezelő Zrt. autószerelője,
4. Rajna Ervin , a Kulturált Közlekedésért Alapítvány igazgatója,
5. Dr. Rák Viktor , az Igazságügyi Minisztérium Európai Uniós Jogi Főosztály jogszabály-előkészítője,
6. Dr. Szécsényi-Nagy Kristóf , az Igazságügyi Minisztérium Civilisztikai és Gazdasági Kodifikációs Főosztály kodifikátora,
7. Szilágyi András , a Nemzeti Autópálya Zrt. vezérigazgató-helyettese,
8. Verbói László , a Várkert Kft. ügyvezető igazgatója,
9. Závodi Lajosné , a MÁV Zrt. Sellye Állomásfőnökség állomásfőnöke,

A kitüntetéssel oklevél és ezüst emlékérem jár
A minisztérium feladat- és hatáskörébe tartozó területen eredményes, példamutató tevékenységet végzett személy részére adományozható

1. Antal Dániel, a Magyar Vasúti Hivatal elnöke,

2. Bajnóczi Mihály, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Közgazdasági Főosztály tanácsosa,

3. Dr. Balogh Tamás, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Innovációs Főosztály főosztályvezetője,

4. Barna Lajosné, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Humánpolitikai Főosztály főmunkatársa,

5. Boldizsár Márton, az Állami Autópálya Kezelő Zrt. forgalomtechnikai művezetője, mérnökségvezető-helyettese,

6. Bordács Ferenc, a Magyar Közút Kht. Tolna Megyei Területi Igazgatóság területi főmérnöke,

7. Bukor Istvánné, a Vasútegészségügyi Kht. Egészségügyi Központ (Miskolc) vezető asszisztense,

8. Csípő Zsuzsa, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Gazdasági Versenyképesség Operatív Program Főosztály vezető-tanácsosa,

9. Demjén Katalin, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Kohéziós Alap Infrastrukturális Nagyprojektek Főosztály monitoring menedzsere,

10. Farkas László, a MÁV Társasági Szolgáltatás Központi Energiagazdálkodási Osztály osztályvezetője,

11. Felsmann Balázs, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Vagyongazdálkodási Főosztály főosztályvezetője,

12. Flaisz Imréné, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Gazdasági Főosztály számviteli referense,

13. Hajdúné Koppány Ágnes, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Engedélyezési Főosztály nemzetközi referense,

14. Horváth Miklós, a Grabo Vállalati Dolgozók Szakszervezete, Szakszervezeti Tanács elnöke

15. Kali Iván, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium EU Tagországainak Külgazdasági Főosztálya főosztályvezető-helyettese,

16. Kárpáti Andrea, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Stratégia Tervezési Főosztály főosztályvezető-helyettese,

17. Dr. Kaszics Miklós, az ITDH Üzletfejlesztési Igazgatóság FÁK-iroda vezetője,

18. Kiss Jenő Ferenc, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Kereskedelemfejlesztési Főosztály szakmai főtanácsadója,

19. Koch Ádámné, a Polgári Légiközlekedési Hatóság adminisztratív ügyintézője,

20. Kohán János, egyéni vállalkozó, kisiparos,

21. Koleszárné Krajcár Györgyi, a Baranya Megyei Közlekedési Felügyelet osztályvezetője,

22. Kosztolányi Anikó, a VOSZ Baranya Megyei Információs és Szolgáltató Iroda ügyintézője,

23. Kovács József, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium EU-n Kívüli Országok Külgazdasági Főosztály főosztályvezető-helyettese,

24. Krähling Attila, az UKIG EU Koordinációs Igazgatóság Nemzetközi Projektek Főosztály beruházási mérnöke,

25. Kuktáné Koráb Márta, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Kohéziós Alap Infrastrukturális Nagyprojektek Főosztály pénzügyi menedzsere,

26. Kukucska Pálné, az ITDH Befektetési Projektek Igazgatóság senior tanácsadója,

27. Lakatosné Lukács Zsuzsanna, Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Kis-és Középvállalkozás Fejlesztési Főosztály referense,

28. Leskóné Kecskés Ildikó, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Innovációs Főosztály EU referense,

29. Lénárt József, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Informatikai Főosztály osztályvezetője,

30. Madarász Imre, a Bács Volán Autóbuszközi Zrt. személyforgalom üzletágvezetője,

31. Markó Andrea, a Pénzügyminisztérium Befektetéspolitikai és Beruházás finanszírozási Főosztály főosztályvezetője

32. Dr. Maróti László József, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Kis-és Középvállalkozás Fejlesztési Főosztály jogi referense,

33. Mógorné dr. Hegedűs Réka, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Belső Ellenőrzési Főosztály vezető főtanácsosa,

34. Mogyorósi Attila, a Magyar Közút Kht. Vas Megyei Területi Igazgatóság üzemmérnökség vezetője,

35. Molnár József, az Országos Mérésügyi Hivatal Szegedi Mértékhitelesítő Hivatal főmunkatársa,

36. Monics Péter, a Magyar Közút Kht. Fejér Megyei Területi Igazgatóság forgalomszabályozó és hálózatkezelői osztályvezetője,

37. Mürschberger Tiborné, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Költségvetési Főosztály főmunkatársa,

38. Nagy Attila, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Energetikai Főosztály EU-referense,

39. Németh László, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal területi igazgatója,

40. Orosz József, a Párizsi Nagykövetség Külgazdasági Iroda vezető tanácsosa,

41. Papanek Zsuzsanna, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium EU-n Kívüli Országok Külgazdasági Főosztálya tanácsosa,

42. Pintér Éva, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Koordinációs Főosztály főelőadója,

43. Rajki János, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Befektetési Főosztály szolgáltató ágazati befektetések referense,

44. Sipos Éva, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára,

45. Szabó Tamás, a Magyar Energia Hivatal villamos energia ár elemzője,

46. Szilágyi István, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium EU Tagországainak Külgazdasági Főosztálya vezető főtanácsosa,

47. Szlovák Szabolcs Ferenc, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Befektetési Főosztály befektetések nemzetközi referense,

48. Szűcs Júlia, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Vagyongazdálkodási Főosztály főosztályvezető-helyettese,

49. Tamási Béláné, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Gazdasági Igazgatóság Számviteli Osztály vagyonnyilvántartója,

50. Tigyi József, a POTE nyugalmazott rektora,

51. Tóth János, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Innovációs Főosztály pályázati referense,

52. Dr. Vig András Gergő, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Parlamenti Titkárság főosztályvezető-helyettese,

53. Dr. Vitányi Judit, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium KIOP Főosztály jogi referense,

54. Zila László, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Kis-és Középvállalkozások Fejlesztési Főosztály költségvetési referense,

55. Dr. Zsembery Levente, az Állami Autópálya Kezelő Zrt. Tőkepiaci Műveletek Igazgatóság igazgatója,

56. Zsigmond Mónika, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Gazdaság-koordinációs és Pénzügyi Helyettes Államtitkárság főelőadója

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem