2018. december 18. kedd Auguszta

Itt a Raiffeisen nagy újítása: több ezer magyar családnak ez lesz az őszi sláger? (x)

  • 2018. augusztus 6. hétfő 13:30

Új hitelakcióval jelentkezett a Raiffeisen Bank augusztus legelején. A Bank360.hu szakértői szerint a bank személyi kölcsönének árazása kifejezetten kedvező lett az adott jövedelemsávban.

Belobbantotta az augusztust a Raiffeisen Bank friss személyi kölcsön akciójával - tájékoztatta a Pénzcentrumot a Bank360.hu pénzügyi szakportál. A bank a 100 000 - 250 000 forintos igazolt havi nettó jövedelmi sávban rukkolt elő olyan árazással, amivel személyi kölcsöne nagyon könnyen válhat lakossági kedvenccé.

A kölcsön kamatkedvezményéhez gyakorlatilag semmit nem ír elő a bank. Az akció új ügyfelek számára érhető el, a legnagyobb kedvezményhez pedig 1 millió forint feletti kölcsönösszeget kell igényelnünk és nettó 250 000 forintos jövedelmet kell tudnunk igazolni, de már 100 000 forintos nettó jövedelemtől, kölcsönösszeg meghatározása nélkül is kedvező az ajánlat. Azaz sem a jövedelmet nem kell átutalni, sem az aktív tranzaktálást nem várja el a bank. A Bank360 személyi kölcsön kalkulátorának összehasonlítása alapján így most a Raiffeisen kölcsöne a legjobb ajánlat ebben jövedelmi sávban, ha nem akarjuk a jövedelmünket a kiválasztott bankba utalni. 250 000 forintos nettó jövedelem esetén a kölcsön THM-e 9 százalék, míg 100 000 forintos jövedelemtől 12,3 százalék.

A Raiffeisen meglévő akcióival is csökkenthetjük a kamatot, ha nem vagyunk új ügyfelek: továbbra is él az aktív számlahasználathoz kötött 3 százalékos ügyleti kamatkedvezmény, aminek feltétele a rendszeres havi jóváírás a banknál vezetett számlán, illetve aktív számlahasználat, ami ebben az esetben négy tranzakciót jelent, ami lehet átutalás, csoportos beszedési megbízás vagy bankkártyás készpénzfelvétel, illetve vásárlás kártyával.

Jövedelemhez kötött akcióval is kombinálhatjuk a Raiffeisen ajánlatát: 400 000 forintos nettó jövedelem felett és 3 millió forintos kölcsönösszegig további 7,5 százalék kedvezményt kapunk az ügyleti kamatból. A legjobban akkor járunk, ha az aktív számlahasználathoz kötött kedvezményt és a jövedelemhez kötött kedvezményt is kihasználjuk, ekkor a kedvezményes kamat 7,4 százalék, a THM pedig 8,4 százalék.

A Raiffeisen augusztusi akcióját új ügyfelek használhatják ki, azaz azok, akiknek július 24-én nem volt a banknál lakossági bankszámlája és a kölcsön igénylésekor nincs Raiffeisen lakáshitele. A kedvezmény mától érvényes és szeptember 28-ig tart.

A Bank360 szakértői ugyanakkor azt tanácsolják: bármennyire is szimpatikus egy kedvezmény, mindenképp szánjunk elég időt arra, hogy megismerjük a hitelt és annak díjait. Ebben segíthet a személyi kölcsön kalkulátor is.

(x)

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 14 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,75 százalékos THM-el, és havi 80 285 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az CIB Banknál például 75 747 forintos törlesztőt ígér a 2,76 százalékos THM; míg az UniCredit Banknál némileg magasabb, 3,39 százalékos THM is alacsony, 77 039 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a Raiffeisen Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek, és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk