2020. július 4. szombat Ulrik

Fontos változás a magyar banknál: csak így lehet majd kártyával vásárolni júni 16-tól


Az MKB Bank arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy Internetes biztonsági kód (3D Secure) szolgáltatást vezet be a biztonságos online fizetés érdekében. A kód SMS-ben érkezik majd.

Az MKB Bank 2020. június 16-án Internetes biztonsági kód (3D Secure) szolgáltatást vezet be, ezzel biztosítva a a még biztonságosabb fizetést az online vásárlásoknál. Az eddig megszokott kártyaadatokon túl a rendszer kérni fog egy egyszr használatos kódot, amely SMS-ben érkezik majd. A biztonsági kódot tartalmazó szöveges üzenetek díjmentesek.

Felhívták az ügyfelek figyelmét, hogy azoknál az nternetes kereskedőknél, akiknél már adottak a technikai feltételek,

a bankkártyás fizetés már kizárólag a biztonsági kód megadásával hagyható jóvá.

Ezért kérik az ügyfeleket, hogy ellenőriznél a banknál nyilvántartott telefonszámuk egyezik-e azzal, amelyet a biztonsági kód fogadására használnának.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk