12 °C Budapest
Adósságban úszik Szilágyi István özvegye: kétmilliós csekket kapott

Adósságban úszik Szilágyi István özvegye: kétmilliós csekket kapott

2020. június 2. 10:15

Rengeteg a felhalmozott adóssága Szilágyi István özvegyének, Jolika néni sorra kapja a csekkeket. Legutóbb kétmillió forintos tartozással szembesült. Az idős asszonynak fogalma sem volt arról, hogy ekkora tartozásaik vannak, azt gondolta, fia mindent kézben tart. Ám férje halála óta folyamatosan érkeznek a csekkek közüzemi számlákról, ráadásul a ház hitelére is még 40 milliót ki kell fizetnie. 

Nem rég egy 430 ezer forintos csekket kapott, majd egy 60 ezres NAV tartozásról szerzett tudomást, ezeket azonban sikerült rendeznie adományokból. Ám most ennél jóval nagyobb adósággal kell szembenéznie: 2 millió forintos számla érkezett. Az összeg a vízművek, a csatornázási művek és az egyik behajtó cég tartozásaiból gyűlt össze, ugyanis 2016 óta nem fizettek semmit - írja a life.hu.

Hihetetlen az a káosz, ami Jolika néni körül uralkodik! Napról-napra elkeserítőbb a helyzet... Gyakorlatilag folyamatosan egyeztetek a behajtókkal a közművekkel és a bankkal, de amint betömnénk egy lyukat, azonnal egy új keletkezik a helyére, ami sokkal nagyobb. Mindent elkövetek, de még az is nehéz, hogy egyáltalán tisztán lássak

- mondta el Baricz Dezső, a Baptista Szeretszolgálat munkatársa. Próbálnak segíteni az özvegynek, de egyre kilátástalanabb a helyzet.

Címlapképünk csak illusztráció.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?