17 °C Budapest
Egyenesben: így került ki a hitelcsapdából az egykori X-Faktor

Egyenesben: így került ki a hitelcsapdából az egykori X-Faktor

2019. március 10. 14:50

Letudta tartozásait és rendszeresen fizeti volt feleségének a gyerektartást: ismét egyenesben van Király L. Norbert élete, hála az egyre több fellépésnek és a fix munkahelyének.

Király L. Norbert nemrég még arról panaszkodott, hogy komoly anyagi problémái vannak, nem tud megélni, de úgy néz ki, mostanra megoldódott a helyzete: újra hívják koncertezni, ismét tele van felkérésekkel - írja a Kiskegyed. Emellett pedig sofőrként is dolgozik, hogy legyen rendszeres fix bevétele, és fizetni tudja a gyerektartást kisfia után. Korábban ugyanis volt arra példa, hogy hónapokig egy fillért sem tudott adni volt feleségének, aki ezért a bírósághoz fordult.

Mostanra azonban rendeződtek az énekes pénzügyei és korábbi tartozásait is maga mögött tudhatja. 

Az egykori X-faktornak már korábban is meggyűlt a baja a hitelekkel, a Pénzcentrum is megírta, hogy korábban olyan banki felszólítást kapott, miszerint vagy egy összegben kifizet egymillió forintot, hogy elveszik az autóját, amelyet akkor már három éve lízingelt. Norbi tetemes összeget, havi 100 ezer forintot fizetett a BMW-ért.

Így szabadulj az adósságcsapdából

 

Ha már fizetjük egy ideje a felvett hitelt, érdemes időről időre körülnézni a piacon, hogy van-e olcsóbb, alacsonyabb kamatozású kölcsön, amivel kiválthatjuk a meglévőt. Az adósságrendezés módszerével hatékonyan csökkenthetjük törlesztőrészletünket, sőt, akár több hitelt - például hitelkártya-tartozást és folyószámlahitelt - rendezhetünk egyetlen kedvezőbb adósságrendező kölcsönnel.

Egy kölcsön felvétele nem játék és nem lehet elhamarkodott a választás. Adjunk magunknak kellő időt, hogy a legjobb döntés szülessen, hiszen azonos hitelösszeg mellett két ajánlat között több tíz- akár százezer forintos különbségek is lehetnek.

A hitelek, hitelkártyák összehasonlítása ma már gyors és egyszerű egy kalkulátor segítségével. Ha hitelre van szükségünk, bátran használjuk ezeket a legkedvezőbb lehetőségek felkutatásához.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 11. vasárnap
Leó, Szaniszló
14. hét
Április 11.
Debrecen napja
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 11. 16:10
Pénzcentrum  |  2021. április 11. 15:01