12 °C Budapest
Drága hónapok várnak a magyar családokra: fillérekért jön a segítség

Drága hónapok várnak a magyar családokra: fillérekért jön a segítség

2018. augusztus 8. 16:32

Közeledik a nyár vége, amely pénzügyi szempontból is kiemelt jelentőséggel bír a magyar családok számára. Egyrészt a valamivel olcsóbb, last minute utazások, továbbá a közelgő iskolakezdés jelent plusz terhet; de sokan hagyják az ősz előtti utolsó pillanatra a ház körüli felújítási, javítási munkálatokat is. Mindezt figyelembe véve az sem véletlen, hogy ebben az időszakban hagyományosan felpörög a személyi kölcsönök piaca.

Egy új hitel - legyen az egy utolsó pillanatban lefoglalt nyaralásra, a gyerek beiskoláztatásával kapcsolatban felmerülő költségekre, vagy épp egy tovább nem halogatható lakáskorszerűsítésre felvett személyi kölcsön - felvétele előtt természetesen számtalan kérdés merül fel, legtöbbjük szükségszerűen, sőt, jogosan.

Mire jó ez a termék és mire nem? Melyik a piacon most a legkedvezőbb ajánlat? Mire kell figyelni a felvétel előtt? Hogyan kell kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet? Hol kaphatom meg a leggyorsabban a felvett összeget?

2018 33. hetében tematikus cikkekkel próbálunk majd segítséget nyújtani a témában. A fenti, finanszírozással kapcsolatos kérdéseken túl szó lesz majd többek között arról, milyen makrogazdasági folyamatok magyarázzák, hogy az elmúlt 1-2 évben nagyot lódult a személyi kölcsönök piaca, illetve ezzel összhangban változott-e a korábban a legtöbb ügyfélre jellemző árérzékenység.

De kitérünk a szezon - fentebb is említett - slágerberuházásaira: megmutatjuk, mennyiért lehet az utolsó pillanatban lefoglalni egy nyaralást; górcső alá vesszük, hogy mennyibe kerül az iskolakezdés, és mi az, amit mindenképp meg kell venni a gyerek fejlődéséhez; valamint tanácsokat adunk otthonunk sokszor halaszthatatlan, de gyakran megtérülő korszerűsítéséhez, fejlesztéséhez is.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?