Cáfol a kormányhivatal: nem lesz fennakadás a vizsgáztatásnál

MTI
2013. február 14. 13:09

A budapesti kormányhivatal szerint nem lesz fennakadás a járművek műszaki vizsgáztatásában a fővárosban, a plakettek kiadása folyamatos.

A kormányhivatal az MTI megkeresésére csütörtökön azt közölte, hogy felülvizsgálták a műszaki vizsgálatot igazoló címke és a környezetvédelmi plakett kiadási- és elszámolási rendjét, ennek következtében a címkék és plakettek a korábbinál szigorúbb rendben és sokkal inkább nyomon követhető módon vehetők át.

A műszaki érvényesítő címkéhez és a környezetvédelmi plaketthez a vizsgaállomások továbbra is hozzájutnak, és a kerületi hivatalok okmányirodáin - mint ahogy eddig is - folyamatos a forgalmi engedélyek cseréje, a műszaki címkék pótlása - áll a közleményben.

Az Origo szerdán írt arról, hogy fennakadások lehetnek Budapesten a műszaki vizsgáztatásban. Február 8-án levélben értesítette a vizsgáztató állomásokat Budapest Főváros Kormányhivatalának illetékes vezetője, hogy a műszaki érvényesítő címke és a környezetvédelmi plakett kiadását február 11-től további intézkedésig felfüggeszti.

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 3. kedd
Hermina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?