14 °C Budapest

Tesco: fontos változás 67 áruházban!

2011. január 25. 10:32

Meghívásos tenderen a Budapest Bankot választotta pénzügyi partneréül a legnagyobb magyarországi kereskedelmi lánc, a Tesco Magyarország. A pénzintézet és az áruházlánc hosszú távú, stratégiai együttműködésre készül, amely első lépéseként januártól a Budapest Bank 67 Tesco áruházban kínálja áruhitel és hitelkártya szolgáltatásait - tájékoztatta a pénzintézet a Pénzcentrum.hu-t.

A Budapest Bank áruhitelei és hitelkártya-konstrukciói elérhetővé válnak a Tescón keresztül annak az együttműködésnek köszönhetően, amely idén januárban jött létre a Tesco Magyarország és a Budapest Bank között. A hipermarketek vásárlói így a korábbinál szélesebb körű pénzügyi szolgáltatáshoz férhetnek hozzá, és kedvező feltételek mellett juthatnak majd finanszírozási lehetőséghez.

"A Budapest Bank az áruhitelezési piac egyik legfontosabb banki szereplője, stratégiánkban kiemelt szerepet kap ezen pénzügyi szolgáltatás. Áruhitel stratégiánk fontos része a hosszú távon fenntartható, kölcsönösen jövedelmező együttműködések kialakítása; az így létrejött együttműködések eredményeképpen erős, elismert partnervállalatokon keresztül kínáljuk szolgáltatásainkat. A meglévő kapcsolataink erősítése és új partnerek megtalálása mellett célunk, hogy a klasszikus áruhitelezésen túlmutató új konstrukciókat terjesszünk el. Bízunk benne, hogy a Tescóval való együttműködésünk sikeres lesz, és a vásárlók megelégedésére hosszú távon kínálhatjuk majd közösen kialakított megoldásainkat" - mondta Szentpétery Csaba, a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetője.

Chris Nicholas, a Tesco Magyarország pénzügyi vezetője hozzátette: "A Budapest Bank nemcsak ügyfélközpontú szemléletével, de felelős hitelezési politikájával is meggyőzött bennünket arról, hogy megfelelő pénzügyi szolgáltató partnerünk lesz ügyfeleink hitelezési igényeinek teljes körű kiszolgálásában. A banki partner kiválasztásakor fontos szempont volt a teljes körű szolgáltatási paletta, az ügyfélközpontúság és a versenyképes ajánlatok biztosítása, de emellett a pénzügyi tudatosság fejlesztése iránti elkötelezettségre is komoly figyelmet fordítottak."

A vásárlók az ország 67 Tesco áruházában 2010. január 05-től igényelhetik a Budapest Bank áruhitelét és hitelkártyáját.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az áruházlánc korábbi pénzügyi partnere a Credigen Bank volt. Emlékezetes, a Credigen Bank tavaly áprilisban jelentette be, hogy befejezi értékesítés tevékenységét Magyarországon. A pénzintézet korábban jelentős piaci szereplőnek számított a személyi hitelek és áruhitelek területén.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20