17 °C Budapest

Új elnök a Lízingszövetség élén

2010. november 5. 16:32

Dunavölgyi Mária személyében új elnököt választott a Magyar Lízingszövetség, aki a leköszönő Hordós Zoltánt váltja posztján. Dunavölgyi Mária szabályozói és végfelhasználói oldalról egyaránt a lízing népszerűsítésére kíván nagyobb figyelmet fordítani, emellett a lízingszakma változó kihívásokhoz való alkalmazkodására is kiemelt figyelmet fordítana.

A Lízingszövetség közgyűlése Dunavölgyi Máriát választotta új elnökévé. Az új elnök az elkövetkező hónapokban nagyobb hangsúlyt fordítana a pénzügyi közvetítői tevékenyég szabályozásával kapcsolatos kérdésekre. Fontosnak tartja, hogy a szövetség továbbra is magas színvonalú érdekképviseleti tevékenységet lásson el, a megváltozott piaci körülményekből adódóan olyan új érdekképviseleti témákban is, mint például a lakáslízing és általában a lízing népszerűsítése vagy a megnyíló agrártámogatások.


Dr. Dunavölgyi Mária

Véleménye szerint a két éve megindult piaci csökkenés következtében a lízing szakmának újabb kihívásokkal kell szembenéznie, ám erőteljes piaci tisztulásra lehet számítani a termékek és azok kondíciói tekintetében.

"A Lízingszövetség által folytatott szakmai munka eredményeként jó esélyt látok arra, hogy hamarosan életbe lépjenek azok a szabályozások, amelyek megszüntetik a vállalkozások forráshoz jutásában jelentős szerepet betöltő lízingfinanszírozás diszkriminációját." - hangsúlyozta Dunavölgyi Mária a Lízingszövetség új elnöke.

Lízingszövetség elnökség

Elnök: Dr. Dunavölgyi Mária vezérigazgató- OTP Lakáslízing

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Alelnökök:
Domonkos András vezérigazgató, Lombard Lízing Csoport
Galambos Tibor vezérigazgató, Merkantil Bank

Elnökségi tagok:
Fejes László vezérigazgató, MKB-Euroleasing
Hanczár Zsolt üzlet és termékfejlesztési vezető, Unicredit Leasing,
Nyikos Katalin ügyvezető, Deutsche Leasing
Tekse Kálmán ügyvezető, Arval Magyarország Kft (BNP csoport) 

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?