18 °C Budapest

K&H forinthitel gyorsított hitelbírálattal

2010. szeptember 13. 09:32

A K&H szenzációs forinthitelek a devizaalapú hitelekhez hasonló kedvező törlesztőrészlet fizetést jelentenek anélkül, hogy árfolyamkockázattal kéne számolni. A K&H ingatlanfedezetű hitelek most 24 órás előzetes hitelbírálattal és mától november 30-ig induló banki költségek nélkül igényelhetők.

A K&H díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteleit mától november 30-ig. Elengedésre kerül a szerződéskötés teljes díja amennyiben az ügyfél, K&H zéró számlacsomaggal rendelkezik, továbbá a fedezeti ingatlanra K&H start fészek vagy K&H fészek otthonbiztosítást köt vagy kötött, és utóbbit legalább 3 évig folyamatos díjfizetéssel fenntartja. Minden egyéb esetben a szerződéskötési díj 50%-a kerül elengedésre. Emellett több további kezdeti banki díj megfizetését - pl. értékbecslési díj, tulajdoni lap lekérdezés díja - is átvállalja a K&H Bank az ügyfelektől a kampány keretében.

Lakásvásárlók figyelem! Itt a várva-várt nagy forinthitel körkép!

24 órás előzetes hitelbírálat

Újdonság, hogy a K&H tanácsadói 24 órán belül tájékoztatják az érdeklődő ügyfeleket az előzetesen megadott információk alapján arról, hogy a felvenni szándékozott hitelösszeget várhatóan rendelkezésre tudja-e bocsátani.

Forinthitel kedvező törlesztőrészlettel

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A K&H szenzációs forinthitel jellemzője a deviza árfolyamkockázat nélküli, de a deviza alapú hitelekhez hasonlóan alacsony törlesztőrészlet. Nincs váratlan tőketartozás növekedés, amennyiben a forint a jövőben jelentősen leértékelődne, így nem kell esetlegesen pótingatlanfedezetet biztosítani, vagy jelentős összeget előtörleszteni. A kamatláb a jegybanki alapkamathoz, mint referenciakamathoz kötött, így a törlesztőrészlet a futamidő alatt akár csökkenhet is, amennyiben a jövőben a jegybanki alapkamat szint tovább csökken. A K&H a hitelt kedvező kamattal nyújtja, mely a futamidő során később sem haladja meg 3,25 (a szabad felhasználású hitelek esetében pedig 4,25) százalékpontnál nagyobb mértékben a jegybanki alapkamatot. A K&H az ügyfél igénye esetén a 10 éves, vagy annál hosszabb futamidejű hitelek esetén türelmi időt biztosít ezen hitelekhez, mely időszak alatt csak a havonta keletkező kamatokat kell törleszteni; a türelmi időszak 10-15 éves futamidő esetén 1 év, míg 15 évnél hosszabb futamidő esetén 2 év.

K&H ingatlanfedezetű hitelek igényelhetőek még életbiztosítással, valamint lakás-előtakarékossági megtakarítással is. A K&H Biztosító számos kedvezményt nyújt a november 30-ig igényelt ingatlanfedezetű hitelek mellé kötött K&H élet-társ kockázati életbiztosítások és K&H fészek otthonbiztosítások díjából.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?