22 °C Budapest

K&H forinthitel gyorsított hitelbírálattal

2010. szeptember 13. 09:32

A K&H szenzációs forinthitelek a devizaalapú hitelekhez hasonló kedvező törlesztőrészlet fizetést jelentenek anélkül, hogy árfolyamkockázattal kéne számolni. A K&H ingatlanfedezetű hitelek most 24 órás előzetes hitelbírálattal és mától november 30-ig induló banki költségek nélkül igényelhetők.

A K&H díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteleit mától november 30-ig. Elengedésre kerül a szerződéskötés teljes díja amennyiben az ügyfél, K&H zéró számlacsomaggal rendelkezik, továbbá a fedezeti ingatlanra K&H start fészek vagy K&H fészek otthonbiztosítást köt vagy kötött, és utóbbit legalább 3 évig folyamatos díjfizetéssel fenntartja. Minden egyéb esetben a szerződéskötési díj 50%-a kerül elengedésre. Emellett több további kezdeti banki díj megfizetését - pl. értékbecslési díj, tulajdoni lap lekérdezés díja - is átvállalja a K&H Bank az ügyfelektől a kampány keretében.

Lakásvásárlók figyelem! Itt a várva-várt nagy forinthitel körkép!

24 órás előzetes hitelbírálat

Újdonság, hogy a K&H tanácsadói 24 órán belül tájékoztatják az érdeklődő ügyfeleket az előzetesen megadott információk alapján arról, hogy a felvenni szándékozott hitelösszeget várhatóan rendelkezésre tudja-e bocsátani.

Forinthitel kedvező törlesztőrészlettel

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A K&H szenzációs forinthitel jellemzője a deviza árfolyamkockázat nélküli, de a deviza alapú hitelekhez hasonlóan alacsony törlesztőrészlet. Nincs váratlan tőketartozás növekedés, amennyiben a forint a jövőben jelentősen leértékelődne, így nem kell esetlegesen pótingatlanfedezetet biztosítani, vagy jelentős összeget előtörleszteni. A kamatláb a jegybanki alapkamathoz, mint referenciakamathoz kötött, így a törlesztőrészlet a futamidő alatt akár csökkenhet is, amennyiben a jövőben a jegybanki alapkamat szint tovább csökken. A K&H a hitelt kedvező kamattal nyújtja, mely a futamidő során később sem haladja meg 3,25 (a szabad felhasználású hitelek esetében pedig 4,25) százalékpontnál nagyobb mértékben a jegybanki alapkamatot. A K&H az ügyfél igénye esetén a 10 éves, vagy annál hosszabb futamidejű hitelek esetén türelmi időt biztosít ezen hitelekhez, mely időszak alatt csak a havonta keletkező kamatokat kell törleszteni; a türelmi időszak 10-15 éves futamidő esetén 1 év, míg 15 évnél hosszabb futamidő esetén 2 év.

K&H ingatlanfedezetű hitelek igényelhetőek még életbiztosítással, valamint lakás-előtakarékossági megtakarítással is. A K&H Biztosító számos kedvezményt nyújt a november 30-ig igényelt ingatlanfedezetű hitelek mellé kötött K&H élet-társ kockázati életbiztosítások és K&H fészek otthonbiztosítások díjából.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 17. 05:57
Egy csúcsszínvonalú Bel Air-i (Los Angeles, Kaliforna) kastély 87,8 millió dollárért szerepelt egy á...
MEDIA1  |  2022. május 16. 19:44
Starcz Ákos vezérigazgató megkeresésünkre azt mondta, szerinte ez nem kirívó egy ekkora szervezetben...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 14. 20:09
Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a he...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 13. 07:35
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy munka miatt költöznöm kell, ezért arra gondoltam, hogy le...
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?