3 °C Budapest

Kevesen vásároltak ajándékot áruhitelre

Pénzcentrum
2010. január 7. 10:02

A 2008-asnál is gyengébb forgalmat produkálhatott a hazai áruhitelpiac a mostani karácsonyi szezonban: akad olyan szereplő, amelyik nagyjából 20 százalékos visszaesésről számolt be -írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A szerényebb szezonra ugyanakkor előzetesen is számítani lehetett, hiszen a lakossági kereslet tavaly drasztikus mértékben csökkent, illetve elmaradtak az ünnepek előtti intenzív reklámkampányok is.

Banki tapasztalatok szerint idén -áruhitel szempontjából- a notebookok, és a lapostévék voltak a slágertermékek.

Az év végén népszerű egyéb banki termékeknél (folyószámlakölcsönök, hitelkártyák) sem alakult fényesen a helyzet: bár a forgalom nagyobb volt a szokásosnál, a nagy igénylési dömping elmaradt.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20