19 °C Budapest

Aranyban utazik a Budapest Bank

2009. szeptember 9. 17:32

Prémiumkategóriás Arany Hitelkártyát bocsátott ki a Budapest Bank az átlagosnál magasabb megtakarítással rendelkező ügyfelek számára. A dombornyomott elegáns MasterCard hitelkártya előnyeit elsősorban a sokat utazók élvezhetik: a kártya hotelben, repülőjegy vásárlásakor vagy utazási irodában történő vásárlások során 3%-os kedvezményt nyújt - szolgáltatótól függetlenül.

A Budapest Bank, az egyik legnagyobb hazai hitelkártya-portfolióval rendelkező pénzügyi szolgáltató új, prémiumkategóriás bankkártyával jelent meg a piacon. Az Arany Hitelkártyával a bank - az elmúlt évek stratégiájával összhangban - tovább erősítette és bővítette az átlagosnál magasabb megtakarítással rendelkező ügyfeleket célzó Money+ privátbanki termékei és szolgáltatásai kínálatát.

"A Budapest Bank hitelkártya üzletága elindítása óta több mint 700.000 hitelkártyát bocsátott ki, co-branded kártyák tekintetében pedig piacvezető pozíciót ért el. Bankkártya-portfoliónkat folyamatosan bővítjük: az Arany Hitelkártyával már prémium kategóriában is versenyképes terméket kínálunk. A termék kondícióinak kialakítása során úgy láttuk, a kedvezmények mellett fontos elvárás a szolgáltatók igény szerinti megválasztása is, mely az Arany Hitelkártya legfontosabb előnye a piacon"- mondta el Paragi Zoltán, a Budapest Bank személyi kölcsön és hitelkártya vezetője.

 

Fotó: Budapest Bank


Az új kártya előnyeit elsősorban azok az ügyfelek élvezhetik, akik utazásaik során gyakran használják hitelkártyájukat: az Arany Hitelkártya ugyanis minden hazai vagy külföldi hotelben, utazási irodában történő költés után vagy légitársaságok szolgáltatásainak igénybe vételekor (pl. repülőjegy-vásárlás, utasbiztosítás stb.) 3% kedvezményt biztosít használójának, egyéb - szintén hazai vagy külföldi - vásárlásaik után további 1% kedvezményt nyújt. Mindemellett egy, az Arany Hitelkártyához kapcsolódó akció keretében, a Budapest Bank a 2009. október 31-ig igényelt és jóváhagyott Arany Hitelkártyák esetében a 2009. december 31-ig történő tranzakciók után járó kedvezmények összegét 2010. január 31-ig egy összegben, még egyszer jóváírja ügyfelei hitelszámláján.

A prémium hitelkártyák általában adott szolgáltatóhoz kapcsolódó kedvezményt nyújtanak, s jóváírásuk többnyire pontrendszerben történik. A Budapest Bank új hitelkártyája ezzel szemben nem köti ügyfeleit adott légitársasághoz vagy hotellánchoz, így biztosítják az ügyfelek szabad szolgáltató választását, legyen szó utazási-, vagy szállásajánlatokról. A kedvezmény jóváírása a kártyaterhelést követő hónapban megtörténik, így nem kell éveket várni, hogy összegyűljön egy repülőjegyre elegendő pontszám.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az Arany Hitelkártyához - a fent említett kedvezményeken túl - akár 3 millió forintos hitelkeret is kapcsolódhat, valamint igényelhető hozzá társkártya is, így többen is élvezhetik a termék által nyújtott kényelmet. Ezen felül a kártyához beépített egyéni utasbiztosítás is jár, mely védelmet nyújt a világ bármely táján tett, 60 napot meg nem haladó utazások esetén. A biztosító szolgáltatása kiterjed balesetek során felmerülő, sürgősségi orvosi ellátási szolgáltatásokra, 10 millió forint erejéig, megbetegedés esetén sürgősségi orvosi kezelésre 5 millió forintig, ezen kívül poggyászbiztosítási, különböző asszisztencia szolgáltatásokra, egészségügyi segítségnyújtásra és jogvédelmi szolgáltatásokra is.

A hitelkártyához egy különálló számla tartozik, amelynek használatakor az ügyfél a bank - és nem a saját - pénzét költi. Amennyiben az ügyfél az Arany Hitelkártyáját használja vásárlásra, a felhasznált hitelkeretet csak később, a következő hónap közepén szükséges befizetnie. Ha ekkor teljes tartozását (beleértve a hitelkártya esetleges kamatait, díjait is) rendezi, előző havi vásárlásai után nem kell kamatot fizetnie.

A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli (THM 44,43%).

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 17. 07:55