-1 °C Budapest

Aranyban utazik a Budapest Bank

2009. szeptember 9. 17:32

Prémiumkategóriás Arany Hitelkártyát bocsátott ki a Budapest Bank az átlagosnál magasabb megtakarítással rendelkező ügyfelek számára. A dombornyomott elegáns MasterCard hitelkártya előnyeit elsősorban a sokat utazók élvezhetik: a kártya hotelben, repülőjegy vásárlásakor vagy utazási irodában történő vásárlások során 3%-os kedvezményt nyújt - szolgáltatótól függetlenül.

A Budapest Bank, az egyik legnagyobb hazai hitelkártya-portfolióval rendelkező pénzügyi szolgáltató új, prémiumkategóriás bankkártyával jelent meg a piacon. Az Arany Hitelkártyával a bank - az elmúlt évek stratégiájával összhangban - tovább erősítette és bővítette az átlagosnál magasabb megtakarítással rendelkező ügyfeleket célzó Money+ privátbanki termékei és szolgáltatásai kínálatát.

"A Budapest Bank hitelkártya üzletága elindítása óta több mint 700.000 hitelkártyát bocsátott ki, co-branded kártyák tekintetében pedig piacvezető pozíciót ért el. Bankkártya-portfoliónkat folyamatosan bővítjük: az Arany Hitelkártyával már prémium kategóriában is versenyképes terméket kínálunk. A termék kondícióinak kialakítása során úgy láttuk, a kedvezmények mellett fontos elvárás a szolgáltatók igény szerinti megválasztása is, mely az Arany Hitelkártya legfontosabb előnye a piacon"- mondta el Paragi Zoltán, a Budapest Bank személyi kölcsön és hitelkártya vezetője.

 

Fotó: Budapest Bank


Az új kártya előnyeit elsősorban azok az ügyfelek élvezhetik, akik utazásaik során gyakran használják hitelkártyájukat: az Arany Hitelkártya ugyanis minden hazai vagy külföldi hotelben, utazási irodában történő költés után vagy légitársaságok szolgáltatásainak igénybe vételekor (pl. repülőjegy-vásárlás, utasbiztosítás stb.) 3% kedvezményt biztosít használójának, egyéb - szintén hazai vagy külföldi - vásárlásaik után további 1% kedvezményt nyújt. Mindemellett egy, az Arany Hitelkártyához kapcsolódó akció keretében, a Budapest Bank a 2009. október 31-ig igényelt és jóváhagyott Arany Hitelkártyák esetében a 2009. december 31-ig történő tranzakciók után járó kedvezmények összegét 2010. január 31-ig egy összegben, még egyszer jóváírja ügyfelei hitelszámláján.

A prémium hitelkártyák általában adott szolgáltatóhoz kapcsolódó kedvezményt nyújtanak, s jóváírásuk többnyire pontrendszerben történik. A Budapest Bank új hitelkártyája ezzel szemben nem köti ügyfeleit adott légitársasághoz vagy hotellánchoz, így biztosítják az ügyfelek szabad szolgáltató választását, legyen szó utazási-, vagy szállásajánlatokról. A kedvezmény jóváírása a kártyaterhelést követő hónapban megtörténik, így nem kell éveket várni, hogy összegyűljön egy repülőjegyre elegendő pontszám.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az Arany Hitelkártyához - a fent említett kedvezményeken túl - akár 3 millió forintos hitelkeret is kapcsolódhat, valamint igényelhető hozzá társkártya is, így többen is élvezhetik a termék által nyújtott kényelmet. Ezen felül a kártyához beépített egyéni utasbiztosítás is jár, mely védelmet nyújt a világ bármely táján tett, 60 napot meg nem haladó utazások esetén. A biztosító szolgáltatása kiterjed balesetek során felmerülő, sürgősségi orvosi ellátási szolgáltatásokra, 10 millió forint erejéig, megbetegedés esetén sürgősségi orvosi kezelésre 5 millió forintig, ezen kívül poggyászbiztosítási, különböző asszisztencia szolgáltatásokra, egészségügyi segítségnyújtásra és jogvédelmi szolgáltatásokra is.

A hitelkártyához egy különálló számla tartozik, amelynek használatakor az ügyfél a bank - és nem a saját - pénzét költi. Amennyiben az ügyfél az Arany Hitelkártyáját használja vásárlásra, a felhasznált hitelkeretet csak később, a következő hónap közepén szükséges befizetnie. Ha ekkor teljes tartozását (beleértve a hitelkártya esetleges kamatait, díjait is) rendezi, előző havi vásárlásai után nem kell kamatot fizetnie.

A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli (THM 44,43%).

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2023. december 4. 06:06
Az év végéhez közeledve mindig érdemes visszatekinteni a professzionális alapkezelők idei évre vonat...
MEDIA1  |  2023. december 3. 22:48
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége Etikai Bizottsága az Úgytudjuk.hu főszerkesztőjének beadványa...
Kiszámoló  |  2023. december 3. 15:52
Negyedév alatt impozáns 1,3%-kal nőtt az amerikai gazdaság, jóval nagyobb mértékben, mint azt a legt...
Buxelliott  |  2023. december 3. 12:04
Az első célárról északnak fordult a piac, ami azt jelenti erős még a bull trend. Ahogy a charton is...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 4. hétfő
Borbála, Barbara
49. hét
December 4.
A cookie napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm