Fény az éjszakában az új TakarékPont-bankkártya

2009. augusztus 31. 11:32

A hazai piacon egyedi, fluoreszkáló kivitelű bankkártyát vezetett be a TakarékPont, mellyel elsősorban a fiatalabb korosztályokat szeretné megcélozni.

Az országszerte immár több mint 250 fiókkal rendelkező hálózat fiataloknak kínált két számlacsomagja mellé biztosítja a kártyát, amely a 750 takarékszövetkezeti ATM mindegyikében kedvezményesen használható. Az új termék megjelenése is azt jelzi, hogy a takarékok egyre aktívabban törekszenek a fiatal korosztály ügyfélként történő megnyerésére.

Egyre gyakrabb igény az ügyfelek részéről, hogy a tartalmon túl megjelenésében is egyedi legyen a bankkártya. A tapasztalatok szerint főként a fiatalabb korosztály igényli az egyediséget, ezért a világítós bankkártyával is őket célozza a TakarékPont.

A kártyához tartozó bankszámlacsomagok is a fiatalok igényeinek kívánnak megfelelni - mindenekelőtt a kedvezményes számlavezetési díjakkal. A 14-18 év közöttieknek kínált Rajt csomag havi díja 99 forint, de a 18-27 év közöttieknek szánt Gyorsítás csomag is csak 149 forintba kerül, ami már a számlához járó, és az adott korosztály által elvárt internetbankolás díját is tartalmazza.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?