15 °C Budapest

K&H: sokoldalú számlavezetési csomagok

2009. augusztus 11. 11:32

Két új számlacsomaggal jelentkezik a K&H augusztus 3-tól. A K&H zéró számlacsomag akár 0 forintos havidíjat, magas látra szóló kamatozást és ingyenes szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek, míg a K&H kamat plusz számlacsomag a banknál hitellel rendelkező ügyfelek számára lehet jó választás.

K&H zéró számlacsomag

A K&H zéró számlacsomag havidíja 0 forint, amennyiben havi egyösszegű 150 ezer forintos utalás érkezik a számlára, egyébként a számlavezetés díja 599 Ft. A csomag hasznos lehet mindazok számára, akik rendszeresen bankolnak, és fontosnak tartják az alacsony banki költségeket, a kényelmes és gyors ügyintézést, akár elektronikusan is. A magas, (MNB alapkamat -3,5%) látra szóló kamatot havi 300 ezer forintos átlagegyenleg esetén kapják meg az ügyfelek, lekötés nélkül .

K&H kamat plusz számlacsomag

A K&H kamat plusz számlacsomag szintén rendkívül kedvező, magas látra szóló kamatot biztosít lekötés nélkül (MNB alapkamat -3,5%), amennyiben az ügyfél már rendelkezik fedezetlen személyi kölcsönnel, és/vagy bármilyen jelzálogkölcsönnel. Azoknak az ügyfeleknek érdemes a csomagot igénybe venni, akik csak törlesztésre használják számlájukat, vagy technikai törlesztő számlával rendelkeznek, és a jobb kondíciók eléréséért a K&H Bankot választják elsődleges bankjuknak. A pénzintézet lehetőséget biztosít a hitellel rendelkező ügyfeleknek arra is, hogy a jelenlegi számlájukat szerződésmódosítás nélkül cseréljék az új számlacsomagra.

Mindkét számlacsomaggal ingyenes szolgáltatások széles körét vehetik igénybe az ügyfelek, például a havidíjmentes K&H e-bank szolgáltatást, vagy az ingyenes elektronikus bankkártya és csoportos beszedési megbízásokat. Mindkét csomaghoz jár ingyenes élet- és baleset-biztosítás is. Mindezek mellett a zéró számlacsomag esetében havonta az első négy bankkártyás forint készpénzfelvétel K&H bankautomatából ingyenes, éves díjmentes az e-bank azonosító kártya, havidíjmentes a lakossági mobilinfó, valamint valamennyi K&H e-bankon keresztül indított belföldi utalás ingyenes, bankon belülre és kívülre egyaránt.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?