10 °C Budapest

K&H: sokoldalú számlavezetési csomagok

2009. augusztus 11. 11:32

Két új számlacsomaggal jelentkezik a K&H augusztus 3-tól. A K&H zéró számlacsomag akár 0 forintos havidíjat, magas látra szóló kamatozást és ingyenes szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek, míg a K&H kamat plusz számlacsomag a banknál hitellel rendelkező ügyfelek számára lehet jó választás.

K&H zéró számlacsomag

A K&H zéró számlacsomag havidíja 0 forint, amennyiben havi egyösszegű 150 ezer forintos utalás érkezik a számlára, egyébként a számlavezetés díja 599 Ft. A csomag hasznos lehet mindazok számára, akik rendszeresen bankolnak, és fontosnak tartják az alacsony banki költségeket, a kényelmes és gyors ügyintézést, akár elektronikusan is. A magas, (MNB alapkamat -3,5%) látra szóló kamatot havi 300 ezer forintos átlagegyenleg esetén kapják meg az ügyfelek, lekötés nélkül .

K&H kamat plusz számlacsomag

A K&H kamat plusz számlacsomag szintén rendkívül kedvező, magas látra szóló kamatot biztosít lekötés nélkül (MNB alapkamat -3,5%), amennyiben az ügyfél már rendelkezik fedezetlen személyi kölcsönnel, és/vagy bármilyen jelzálogkölcsönnel. Azoknak az ügyfeleknek érdemes a csomagot igénybe venni, akik csak törlesztésre használják számlájukat, vagy technikai törlesztő számlával rendelkeznek, és a jobb kondíciók eléréséért a K&H Bankot választják elsődleges bankjuknak. A pénzintézet lehetőséget biztosít a hitellel rendelkező ügyfeleknek arra is, hogy a jelenlegi számlájukat szerződésmódosítás nélkül cseréljék az új számlacsomagra.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Mindkét számlacsomaggal ingyenes szolgáltatások széles körét vehetik igénybe az ügyfelek, például a havidíjmentes K&H e-bank szolgáltatást, vagy az ingyenes elektronikus bankkártya és csoportos beszedési megbízásokat. Mindkét csomaghoz jár ingyenes élet- és baleset-biztosítás is. Mindezek mellett a zéró számlacsomag esetében havonta az első négy bankkártyás forint készpénzfelvétel K&H bankautomatából ingyenes, éves díjmentes az e-bank azonosító kártya, havidíjmentes a lakossági mobilinfó, valamint valamennyi K&H e-bankon keresztül indított belföldi utalás ingyenes, bankon belülre és kívülre egyaránt.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. február 23. 21:24
A Magyar Rádió egykori hangmérnökét 75 évesen érte a halál.
KonyhaKontrolling  |  2024. február 23. 20:04
Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásána...
Holdblog  |  2024. február 23. 19:01
HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molró...
Bankmonitor  |  2024. február 23. 15:14
Ma már szinte mindenki tudja, hogy léteznek akár teljesen ingyenes bankszámlák is, a költségtényező...
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 23. péntek
Alfréd
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem