4 °C Budapest

K&H: sokoldalú számlavezetési csomagok

2009. augusztus 11. 11:32

Két új számlacsomaggal jelentkezik a K&H augusztus 3-tól. A K&H zéró számlacsomag akár 0 forintos havidíjat, magas látra szóló kamatozást és ingyenes szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek, míg a K&H kamat plusz számlacsomag a banknál hitellel rendelkező ügyfelek számára lehet jó választás.

K&H zéró számlacsomag

A K&H zéró számlacsomag havidíja 0 forint, amennyiben havi egyösszegű 150 ezer forintos utalás érkezik a számlára, egyébként a számlavezetés díja 599 Ft. A csomag hasznos lehet mindazok számára, akik rendszeresen bankolnak, és fontosnak tartják az alacsony banki költségeket, a kényelmes és gyors ügyintézést, akár elektronikusan is. A magas, (MNB alapkamat -3,5%) látra szóló kamatot havi 300 ezer forintos átlagegyenleg esetén kapják meg az ügyfelek, lekötés nélkül .

K&H kamat plusz számlacsomag

A K&H kamat plusz számlacsomag szintén rendkívül kedvező, magas látra szóló kamatot biztosít lekötés nélkül (MNB alapkamat -3,5%), amennyiben az ügyfél már rendelkezik fedezetlen személyi kölcsönnel, és/vagy bármilyen jelzálogkölcsönnel. Azoknak az ügyfeleknek érdemes a csomagot igénybe venni, akik csak törlesztésre használják számlájukat, vagy technikai törlesztő számlával rendelkeznek, és a jobb kondíciók eléréséért a K&H Bankot választják elsődleges bankjuknak. A pénzintézet lehetőséget biztosít a hitellel rendelkező ügyfeleknek arra is, hogy a jelenlegi számlájukat szerződésmódosítás nélkül cseréljék az új számlacsomagra.

Mindkét számlacsomaggal ingyenes szolgáltatások széles körét vehetik igénybe az ügyfelek, például a havidíjmentes K&H e-bank szolgáltatást, vagy az ingyenes elektronikus bankkártya és csoportos beszedési megbízásokat. Mindkét csomaghoz jár ingyenes élet- és baleset-biztosítás is. Mindezek mellett a zéró számlacsomag esetében havonta az első négy bankkártyás forint készpénzfelvétel K&H bankautomatából ingyenes, éves díjmentes az e-bank azonosító kártya, havidíjmentes a lakossági mobilinfó, valamint valamennyi K&H e-bankon keresztül indított belföldi utalás ingyenes, bankon belülre és kívülre egyaránt.

PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2022. december 6. 08:01
2022. december 22. és 2023. január 6. között igazgatási szünet lesz, ezért a kormány- és a földhivat...
Holdblog  |  2022. december 6. 06:13
Ki tudja, hány dominó dől még el, amíg a kriptovaluták világában konszolidálódnak a viszonyok. Jó hí...
MNB Intézet  |  2022. december 2. 10:10
Az ember közösségi lény. Barátaink, szeretteink boldogsága számunkra is boldogság forrása. De mitől...
Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 6. 09:16