8 °C Budapest

Új kedvezmények a Citibank ügyfeleinek

2009. május 13. 14:32

A 2007 ősze óta zajló pénzügyi-gazdasági válság hatására bekövetkezett egyre romló egyéni, illetve családi jövedelemhelyzet miatt a magyar lakosság hitelfelvételi kedve is csökken. 

Az MNB legfrissebb adatai alapján a magyar piacon a személyi hitel új szerződéseinek 2008. decemberi 15,02 milliárd forintos összege 30,3 százalékos csökkenést jelent a 2007. decemberi 21,8 milliárd forinthoz képest, és a 2008. decemberi adatokhoz viszonyítva 16,1 százalékkal, azaz 12,75 milliárd forintra csökkent az új hitelszerződések összege 2009 márciusában.

A Citibank szakemberei keresik azokat a megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a jelenlegi helyzetben is megfizethető, jól tervezhető személyi kölcsönökhöz juthassanak az ügyfelek, hogy egyéni céljaikat meg tudják valósítani. Az ügyféligényekre válaszolva egészítette ki a Citibank május elejétől a Praktikus Kölcsön meglévő kedvezményeit azzal az új folyószámla-ajánlattal, amelyben havi számlavezetési díj nélkül biztosítja a CitiControl bankszámlacsomagot a Citibank Praktikus Kölcsönt igénylő ügyfelek számára a 400 forintos havi számlavezetési díj helyett.

"2008-as értékesítési statisztikáink a lakosság csökkenő hitelfelvételi kedvét mutatták, ugyanakkor bankárainknál rendszeresen keresték az ügyfelek a kedvező feltételű személyi kölcsönöket. Mivel erős likviditással és stabil hitelezési forrásokkal rendelkezünk a Citibanknál, olyan ajánlatok kialakításán dolgozunk folyamatosan, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy megfizethető és jól tervezhető hitelekhez juthassanak. Így alakítottuk ki februárban a magyar piacon előnyösnek számító, kedvezményes Citibank Praktikus Kölcsön ajánlatunkat, melynek eredményeként idén már növekedett a Citibanknál személyi kölcsönt igénylő ügyfelek száma, és amelyet most egy új, folyószámlához kapcsolódó termékajánlattal bővítünk." - mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

A Citibank Praktikus Kölcsönt igénylő ügyfelek most havi számlavezetési díj nélkül juthatnak az egyébként 400 forint havi számlavezetési díjú CitiControl bankszámlacsomaghoz, amennyiben erre a folyószámlájukra utaltatják havi fizetésüket, és emellett legalább két csoportos beszedési megbízást indítanak róla, melyek közül az egyik a személyi kölcsön havi törlesztőrészletének a beszedése is lehet.*

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Citibank Praktikus Kölcsönt egyébként az ügyfelek 1 százalékos kamatkedvezménnyel vehetik igénybe, amennyiben a személyi kölcsön futamidejének fennállása során bármely Citibank-folyószámlára utaltatják fizetésüket, továbbá 0 százalék az egyébként 3 vagy 5 százalékos kezelési költség abban az esetben, ha a Citibank Praktikus Kölcsön törlesztőrészletének fizetése Citibankos folyószámláról csoportos beszedési megbízással történik.

A Citibank Praktikus Kölcsön futamideje 1 és 6 év között változhat, összege pedig a jövedelemtől és az igényektől függően 300 ezer és 3 millió forint között lehet. Az éves kamatlábak a fentiekben részletezett kedvezményekkel jelenleg 20,75% - 27,99%** között mozognak.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 23. 19:14
Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Siófokon jelenleg is zajló Digital-Media Hung...
Bankmonitor  |  2024. április 23. 16:07
Az MNB ma az alapkamat további csökkentéséről döntött: az irányadó kamatszint 50 bázispontos mérsékl...
Holdblog  |  2024. április 23. 12:12
A nyers kakaóbab felhasználásának és kinálatának aránya már harmadik éve deficites, és a jövő is biz...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm