Új kedvezmények a Citibank ügyfeleinek

2009. május 13. 14:32

A 2007 ősze óta zajló pénzügyi-gazdasági válság hatására bekövetkezett egyre romló egyéni, illetve családi jövedelemhelyzet miatt a magyar lakosság hitelfelvételi kedve is csökken. 

Az MNB legfrissebb adatai alapján a magyar piacon a személyi hitel új szerződéseinek 2008. decemberi 15,02 milliárd forintos összege 30,3 százalékos csökkenést jelent a 2007. decemberi 21,8 milliárd forinthoz képest, és a 2008. decemberi adatokhoz viszonyítva 16,1 százalékkal, azaz 12,75 milliárd forintra csökkent az új hitelszerződések összege 2009 márciusában.

A Citibank szakemberei keresik azokat a megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a jelenlegi helyzetben is megfizethető, jól tervezhető személyi kölcsönökhöz juthassanak az ügyfelek, hogy egyéni céljaikat meg tudják valósítani. Az ügyféligényekre válaszolva egészítette ki a Citibank május elejétől a Praktikus Kölcsön meglévő kedvezményeit azzal az új folyószámla-ajánlattal, amelyben havi számlavezetési díj nélkül biztosítja a CitiControl bankszámlacsomagot a Citibank Praktikus Kölcsönt igénylő ügyfelek számára a 400 forintos havi számlavezetési díj helyett.

"2008-as értékesítési statisztikáink a lakosság csökkenő hitelfelvételi kedvét mutatták, ugyanakkor bankárainknál rendszeresen keresték az ügyfelek a kedvező feltételű személyi kölcsönöket. Mivel erős likviditással és stabil hitelezési forrásokkal rendelkezünk a Citibanknál, olyan ajánlatok kialakításán dolgozunk folyamatosan, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy megfizethető és jól tervezhető hitelekhez juthassanak. Így alakítottuk ki februárban a magyar piacon előnyösnek számító, kedvezményes Citibank Praktikus Kölcsön ajánlatunkat, melynek eredményeként idén már növekedett a Citibanknál személyi kölcsönt igénylő ügyfelek száma, és amelyet most egy új, folyószámlához kapcsolódó termékajánlattal bővítünk." - mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

A Citibank Praktikus Kölcsönt igénylő ügyfelek most havi számlavezetési díj nélkül juthatnak az egyébként 400 forint havi számlavezetési díjú CitiControl bankszámlacsomaghoz, amennyiben erre a folyószámlájukra utaltatják havi fizetésüket, és emellett legalább két csoportos beszedési megbízást indítanak róla, melyek közül az egyik a személyi kölcsön havi törlesztőrészletének a beszedése is lehet.*

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Citibank Praktikus Kölcsönt egyébként az ügyfelek 1 százalékos kamatkedvezménnyel vehetik igénybe, amennyiben a személyi kölcsön futamidejének fennállása során bármely Citibank-folyószámlára utaltatják fizetésüket, továbbá 0 százalék az egyébként 3 vagy 5 százalékos kezelési költség abban az esetben, ha a Citibank Praktikus Kölcsön törlesztőrészletének fizetése Citibankos folyószámláról csoportos beszedési megbízással történik.

A Citibank Praktikus Kölcsön futamideje 1 és 6 év között változhat, összege pedig a jövedelemtől és az igényektől függően 300 ezer és 3 millió forint között lehet. Az éves kamatlábak a fentiekben részletezett kedvezményekkel jelenleg 20,75% - 27,99%** között mozognak.

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2022. október 5. 20:30
Éppen gondolkodtam, hogy lassan kellene a gyerekeknek saját bankkártya és alkalmazás hozzá, csak hog...
Kasza Elliott-tal  |  2022. október 5. 19:27
Ha érdekel az osztalékalapú befektetés, olvasgatod itt a blogon az elemzéseimet, velem együtt k...
MEDIA1  |  2022. október 5. 19:14
A nemrég a DIGI-t és az Antenna Hungáriát is felvásárló 4iG lesz a Honeycomb, Szalay-Bobrovniczky Kr...
Bankmonitor  |  2022. október 5. 15:07
A babaváró hitel önmagában is egy igen kedvez konstrukció, hiszen a kölcsönhöz kamatmentesség és tar...
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?