Új kedvezmények a Citibank ügyfeleinek

2009. május 13. 14:32

A 2007 ősze óta zajló pénzügyi-gazdasági válság hatására bekövetkezett egyre romló egyéni, illetve családi jövedelemhelyzet miatt a magyar lakosság hitelfelvételi kedve is csökken. 

Az MNB legfrissebb adatai alapján a magyar piacon a személyi hitel új szerződéseinek 2008. decemberi 15,02 milliárd forintos összege 30,3 százalékos csökkenést jelent a 2007. decemberi 21,8 milliárd forinthoz képest, és a 2008. decemberi adatokhoz viszonyítva 16,1 százalékkal, azaz 12,75 milliárd forintra csökkent az új hitelszerződések összege 2009 márciusában.

A Citibank szakemberei keresik azokat a megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a jelenlegi helyzetben is megfizethető, jól tervezhető személyi kölcsönökhöz juthassanak az ügyfelek, hogy egyéni céljaikat meg tudják valósítani. Az ügyféligényekre válaszolva egészítette ki a Citibank május elejétől a Praktikus Kölcsön meglévő kedvezményeit azzal az új folyószámla-ajánlattal, amelyben havi számlavezetési díj nélkül biztosítja a CitiControl bankszámlacsomagot a Citibank Praktikus Kölcsönt igénylő ügyfelek számára a 400 forintos havi számlavezetési díj helyett.

"2008-as értékesítési statisztikáink a lakosság csökkenő hitelfelvételi kedvét mutatták, ugyanakkor bankárainknál rendszeresen keresték az ügyfelek a kedvező feltételű személyi kölcsönöket. Mivel erős likviditással és stabil hitelezési forrásokkal rendelkezünk a Citibanknál, olyan ajánlatok kialakításán dolgozunk folyamatosan, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy megfizethető és jól tervezhető hitelekhez juthassanak. Így alakítottuk ki februárban a magyar piacon előnyösnek számító, kedvezményes Citibank Praktikus Kölcsön ajánlatunkat, melynek eredményeként idén már növekedett a Citibanknál személyi kölcsönt igénylő ügyfelek száma, és amelyet most egy új, folyószámlához kapcsolódó termékajánlattal bővítünk." - mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

A Citibank Praktikus Kölcsönt igénylő ügyfelek most havi számlavezetési díj nélkül juthatnak az egyébként 400 forint havi számlavezetési díjú CitiControl bankszámlacsomaghoz, amennyiben erre a folyószámlájukra utaltatják havi fizetésüket, és emellett legalább két csoportos beszedési megbízást indítanak róla, melyek közül az egyik a személyi kölcsön havi törlesztőrészletének a beszedése is lehet.*

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Citibank Praktikus Kölcsönt egyébként az ügyfelek 1 százalékos kamatkedvezménnyel vehetik igénybe, amennyiben a személyi kölcsön futamidejének fennállása során bármely Citibank-folyószámlára utaltatják fizetésüket, továbbá 0 százalék az egyébként 3 vagy 5 százalékos kezelési költség abban az esetben, ha a Citibank Praktikus Kölcsön törlesztőrészletének fizetése Citibankos folyószámláról csoportos beszedési megbízással történik.

A Citibank Praktikus Kölcsön futamideje 1 és 6 év között változhat, összege pedig a jövedelemtől és az igényektől függően 300 ezer és 3 millió forint között lehet. Az éves kamatlábak a fentiekben részletezett kedvezményekkel jelenleg 20,75% - 27,99%** között mozognak.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?