Új kedvezmények a Citibank ügyfeleinek

2009. május 13. 14:32

A 2007 ősze óta zajló pénzügyi-gazdasági válság hatására bekövetkezett egyre romló egyéni, illetve családi jövedelemhelyzet miatt a magyar lakosság hitelfelvételi kedve is csökken. 

Az MNB legfrissebb adatai alapján a magyar piacon a személyi hitel új szerződéseinek 2008. decemberi 15,02 milliárd forintos összege 30,3 százalékos csökkenést jelent a 2007. decemberi 21,8 milliárd forinthoz képest, és a 2008. decemberi adatokhoz viszonyítva 16,1 százalékkal, azaz 12,75 milliárd forintra csökkent az új hitelszerződések összege 2009 márciusában.

A Citibank szakemberei keresik azokat a megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a jelenlegi helyzetben is megfizethető, jól tervezhető személyi kölcsönökhöz juthassanak az ügyfelek, hogy egyéni céljaikat meg tudják valósítani. Az ügyféligényekre válaszolva egészítette ki a Citibank május elejétől a Praktikus Kölcsön meglévő kedvezményeit azzal az új folyószámla-ajánlattal, amelyben havi számlavezetési díj nélkül biztosítja a CitiControl bankszámlacsomagot a Citibank Praktikus Kölcsönt igénylő ügyfelek számára a 400 forintos havi számlavezetési díj helyett.

"2008-as értékesítési statisztikáink a lakosság csökkenő hitelfelvételi kedvét mutatták, ugyanakkor bankárainknál rendszeresen keresték az ügyfelek a kedvező feltételű személyi kölcsönöket. Mivel erős likviditással és stabil hitelezési forrásokkal rendelkezünk a Citibanknál, olyan ajánlatok kialakításán dolgozunk folyamatosan, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy megfizethető és jól tervezhető hitelekhez juthassanak. Így alakítottuk ki februárban a magyar piacon előnyösnek számító, kedvezményes Citibank Praktikus Kölcsön ajánlatunkat, melynek eredményeként idén már növekedett a Citibanknál személyi kölcsönt igénylő ügyfelek száma, és amelyet most egy új, folyószámlához kapcsolódó termékajánlattal bővítünk." - mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

A Citibank Praktikus Kölcsönt igénylő ügyfelek most havi számlavezetési díj nélkül juthatnak az egyébként 400 forint havi számlavezetési díjú CitiControl bankszámlacsomaghoz, amennyiben erre a folyószámlájukra utaltatják havi fizetésüket, és emellett legalább két csoportos beszedési megbízást indítanak róla, melyek közül az egyik a személyi kölcsön havi törlesztőrészletének a beszedése is lehet.*

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Citibank Praktikus Kölcsönt egyébként az ügyfelek 1 százalékos kamatkedvezménnyel vehetik igénybe, amennyiben a személyi kölcsön futamidejének fennállása során bármely Citibank-folyószámlára utaltatják fizetésüket, továbbá 0 százalék az egyébként 3 vagy 5 százalékos kezelési költség abban az esetben, ha a Citibank Praktikus Kölcsön törlesztőrészletének fizetése Citibankos folyószámláról csoportos beszedési megbízással történik.

A Citibank Praktikus Kölcsön futamideje 1 és 6 év között változhat, összege pedig a jövedelemtől és az igényektől függően 300 ezer és 3 millió forint között lehet. Az éves kamatlábak a fentiekben részletezett kedvezményekkel jelenleg 20,75% - 27,99%** között mozognak.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. július 26. 20:39
A legendás újságíró és szerkesztő, illetve egykori MÚOSZ-elnök 81 éves volt. Több mint 60 éven át do...
Bankmonitor  |  2024. július 26. 13:13
A mai kormányinfón elhangzottak alapján a speciális adózási formát választó egyéni vállalkozók könny...
ChikansPlanet  |  2024. július 26. 11:57
Az Északkelet-Ausztráliában található Nagy-Korallzátony még az űrből is fantasztikus látványt nyújt,...
Holdblog  |  2024. július 26. 08:02
Ne hagyjátok, hogy kicsinyes érdekek mozgassanak benneteket. A Budapesti Corvinus Egyetem az idei di...
Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem