CIB Lízing: akár 35 %-kal is csökkenthető a törlesztőrészlet!

Pénzcentrum
2009. március 18. 13:30

A nemzetközi pénzügyi helyzet miatt megnövekedett fizetési problémák megoldása, illetve azok időszakos áthidalása érdekében a CIB Lízing kidolgozta az Autómentő névre keresztelt válságkezelő csomagját, mely több lehetőségeket is biztosít a fizetési problémákkal küzdő lízinges ügyfeleknek.

I. Fizetési haladék a rövidtávon rendeződő fizetési problémákra

A maximálisan adható türelmi idő 3 hónap, az eljárás díjmentes és nem jár szerződésmódosítással. Fontos, hogy a nem szerződésszerű teljesítés miatt a CIB Lízing késedelmi kamatot számít fel, továbbá a fizetési haladék a cég KHR adatszolgáltatási kötelezettségét nem befolyásolja. Az érintett ügyfelek a telefonos ügyfélszolgálaton (06-1/485-9800) keresztül, illetve a Váci út 140. szám alatti irodában érdeklődhetnek.

Korábban: Most akkor mennyivel emelkedik a törlesztőrészletem? Innen megtudhatja!

II. Szerződésmódosítással járó ajánlatok az elhúzódó teljesítési nehézségekre 

Havi fix díj megállapítása

A fix díjas konstrukció esetén a havidíjak változatlanok, az árfolyamváltozás hatására a futamidő változik. Olyan fix díj megállapítására van lehetőség, amivel a módosítás időpontjában a módosított futamidő 96 hónapnál rövidebb induló futamidő esetén nem haladja meg a 96 hónapot, egyéb esetben pedig a 120 hónapot.

A fix havidíj megállapítása mellett az ügyfeleknek lehetőségük van akár két évig alacsonyabb fix díj meghatározására. Ilyenkor a fizetési könnyítés lejártát követően magasabb összegű fix díjak válnak esedékessé.

Futamidő hosszabbítás

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A 96 hónapnál rövidebb futamidejű szerződéssel rendelkező ügyfeleknek lehetősége van a szerződés futamidejét újra 96 hónapra meghosszabbítani, a 120 hónapnál rövidebb, de 96 hónapnál hosszabb futamidejű szerződések esetén ismét kitolható 120 hónapra a futamidő.

Fizetési könnyítés

Egyenletes fizetési ütemezés esetén a havi díjak legfeljebb 35%-kal csökkenthetőek, maximum 24 hónapon keresztül, kivéve a CIB Havi Fix, az Elején a felét és az Elején a harmadát konstrukciójú szerződéseket. Utóbbi módozatok esetén a havi díjak csökkentésére nincs mód.

Korábban: Leállítaná a bankszámlakivonatok nyomtatását a K&H Bank!

Kiemelt törlesztő részlet elosztása

Amennyiben a fizetési ütemezés egy nagyobb összegű díjat tartalmaz, a kiemelt törlesztőrészlet fizetési esedékessége átütemezhető egy későbbi időpontra vagy szétosztható a futamidő hátralévő részére. Az ilyen és a fent részletezett könnyítésekre irányuló kérelmeket a CIB Lízing egyedileg bírálja. Pozitív döntés esetén a konkrét szerződésre vonatkozóan készítik el a módosított ajánlatot.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. február 7. 18:53
Csehországban és Szlovákiában indított új tévécsatornát ma, kedden a Borsány-Gyenes András vezette N...
Bankmonitor  |  2023. február 7. 07:04
Ügyfeleink gyakran gondolják, hogy a hitelfedezeti biztosítást hamarabb meg lehet kötni, mint a bank...
Holdblog  |  2023. február 7. 06:02
A svájci luxusóragyártás szentháromságának egyik tagja, az Audemars Piguet idén 30 éve mutatta be a...
Kiszámoló  |  2023. február 5. 12:22
Az Európai Jegybank végre feléledt a Csipkerózsika álmából és jócskán az események után kullogva elk...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?