22 °C Budapest

Korlátlan készpénz kamatok nélkül? Ez a hitelkártya meglephet...

Pénzcentrum
2007. augusztus 14. 11:00

A nemzetközi statisztikák szerint a legtöbb bankkártyás adatlopás a szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciók során történik, ezért a nagy kártyatársaságok nem javasolják a kártyakibocsátó pénzintézeteknek, hogy engedélyezzék ezen fizetési műveletek.

Ennek az ajánlásnak megfelelően a K&H és az MKB által kibocsátott kártyákkal nem is hajthatunk végre ilyen tranzakciót. Az engedélyező kártyatulajdonosok pedig megoszlanak abban a tekintetben, hogy milyen műveletnek tekintik az online kaszinókban való fizetést.

A legtöbben készpénzfelvételi tranzakcióként számolják el a műveletet, amely így rögtön kamatkötelessé válik, bár a készpénzfelvétel díját nem fizettetik meg az ügyfelekkel. A művelet készpénzfelvételként való elszámoltatása mögött az a gondolatmenet áll, miszerint a kaszinókban sem játszhatunk hitelre, így a gyakorlatban is készpénzt kellene felvennünk a játékhoz, vagy mégsem?

Az egyik külföldi kártyakibocsátó, az Arriva Card forradalmian új hitelkártyával jelent meg a piacon, melyet 22 tengerjáró fedélzetén megtalálható kaszinóban ténylegesen elfogadnak mint fizetőeszközt. Az új konstrukció ugyanis azonnali hozzáférést biztosít birtokosa számára a 10 ezer dolláros (1,85 millió forintos) hitelkerethez.

A terméket valóban játékosok számára fejlesztették ki, ez a kondíciós listán végigtekintve azonnal leszűrhető. A hitelkártyával ugyanis a készpénzfelvételi tranzakciók is kamatmentesek, és az ügyfelek a teljes hitelkeret összegéig tudnak készpénzt felvenni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A kamatmentes periódus mellett az alacsonyabb díjak és kamatok is a lehetőség kiaknázására késztethetik majd a szerencsés utazókat, akik a nálunk példátlanul magasnak számító hitelkeret miatt mindenképpen a prémium kategóriából kerülnek majd ki.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 24. 10:10
Mehlhoffer Tamás lett az Integritás Hatóság (IH) kommunikációs vezetője és szóvivője tudta meg a Med...
Kiszámoló  |  2023. március 24. 09:48
Tamásék felvették a babváró hitelt, de aztán a gyerek születése után elváltak. Ezután tudni szerette...
Holdblog  |  2023. március 24. 09:14
Az elmúlt napokban attól volt hangos a Twitter, hogy Balaji Srinivasan kriptobefektető elkezdte kong...
KonyhaKontrolling  |  2023. március 24. 07:51
Azok, akik bármilyen befektetésekről szóló, fogyasztók érdekekeit szem előtt tartó írást olvastak má...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?