Jövedelemigazolás nélküli jelzáloghitel az IEB-től

Pénzcentrum
2006. szeptember 20. 08:33

Az Inter-Európa Bank bevezette kedvező kamatozású, jövedelemigazolás nélküli lakossági jelzáloghitelét, amely deviza - euró, svájci frank - illetve forint alapon vehető igénybe, 0 forintos hitelbírálati díj mellett.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Az új hitelkonstrukcióival olyan lakossági ügyfelek is végre megvalósíthatják dédelgetett terveiket, akik idáig a korábbi hiteltermékek jövedelemigazoláshoz kötött feltételei miatt ahhoz nem juthattak hozzá. Az új konstrukció szabad felhasználású jelzáloghitel és lakáshitel formájában is igénybe vehető.

A 0 forintos hitelbírálati díjjal kínált jövedelemigazolás nélküli szabad felhasználású jelzáloghitel megoldást jelent, ha gyorsan, nagyobb összegű készpénzre van szüksége, és nem szeretne jövedelemigazolást benyújtani. Ez a hiteltermék bármire felvehető, még a korábban igényelt, magasabb törlesztőrészletű kölcsön kiváltására is. Rendkívül gyors elbírálású, és a választható deviza alapú finanszírozásnak köszönhetően kedvező kamatozású.

Ugyanilyen előnyös konstrukció a jövedelemigazolás nélküli lakáshitel is, amely választ jelent arra, hogyan lehet állami támogatás nélkül is alacsony kamatozású kölcsönből megvalósítani a lakáscélú terveket. Mindezt pedig gyors, európai szintű ügyintézéssel.

Azok az ügyfelek vehetik igénybe az új terméket, akik az Inter-Európa Banknál euró vagy svájci frank devizaszámlát és/vagy forint lakossági számlát vezetnek, megfelelő ingatlanfedezetet tudnak biztosítani, és megfelelnek a bank hitelképességi feltételeinek.

Jövedelemigazolás nélküli lakáshitel esetén 1-15 millió forint vagy annak megfelelő összegű euró/svájci frank, szabad felhasználású jelzáloghitel esetén 1-10 millió forint vagy annak megfelelő összegű euró/svájci frank igényelhető. A futamidő 1 - 30 év lehet. A visszafizetés havi egyenlő részletekben történik. A biztosíték magánszemély tulajdonában lévő, megfelelő értékű tehermentes ingatlan lehet.

Ehhez a hiteltermékhez is a választható a bank árfolyam-garancia szolgáltatása, ami meghatározott keretek között garanciát nyújt az árfolyam-változásból származó kockázatra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?