1 °C Budapest

Számok helyett nevek? - Újít a Nokia!

Pénzcentrum
2006. szeptember 8. 15:00

A világon piacvezető finn mobiltelefon gyártó, a Nokia a termékei átkeresztelése mellett döntött, miután több társaság és sikeresen értékesített fantázianevekkel rendelkező készülékeket.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A világon piacvezető finn mobiltelefon gyártó, a Nokia a termékei átkeresztelése mellett döntött, miután több társaság is sikeresen értékesített fantázianevekkel rendelkező készülékeket.

Az iparági elemzők szerint is hasznos értelmezhető és könnyen megjegyezhető neveket adni a telefonoknak, mert a fogyasztók nehezen jegyzik meg a készüléktípusok számát, és ezért hiába szeretnének, nem tudnak utalni rá beszélgetéseikben.

Keith Pad, a cég marketingrészlegének elmondta, hogy a jövőben nem csupán egy állandóan változó számhalmaz áramlását érzékelhetjük majd a Nokia fejlesztési központja felől, ezentúl érthető neveket fogunk a termékek dobozán látni, a cég célja ezzel a vevők igényeinek még teljesebb kielégítése.

A Nokia számára egyébként az Egyesült Királyság jelenti a második legnagyobb felvevő piacot a világon, ezt az is igazolja, hogy a vállalat jelenleg körülbelül 2,000 alkalmazottat foglalkoztat az országban.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?