Olyan kilátópontokat gyűjtött össze, ahonnan páratlan rálátás nyílik Magyarország legmagasabb hegységeire.
Agyad eldobod! Teszten a Michelin-csillagos őrségi Pajta: 30-40 ezer forint a menü, de mit adnak érte?
Magyarország legújabb Michelin-csillagos éttermét, az őrségi Pajtát tesztelte a népszerű hazai Tiktoker. Lássuk, megérte-e 3 órát utazni, majd közel 40 ezer forintot fizetni egyetlen menüért?!
A népszerű TikTok-blogger, Benke-Incze Vera legutóbbi videójában Magyarország legújabb Michelin-csillagos éttermét, az őrségi Pajtát tesztelte. Elárulta, hogy korábban kizárólag azért nem látogatott el a gasztrofanatikusok által kedvelt helyre, mert a háromórás autóút Budapestről, oda-vissza, túlságosan hosszúnak tűnt. A mostani vacsora után csak azt bánta, hogy nem érkezett korábban.
A Pajta épülete is különleges: belső tereire a skandináv stílus minimalizmusa jellemző, amely letisztult, természetközeli atmoszférát teremt.
Vacsoraidőben itt kizárólag kétféle degusztációs menü közül lehet választani: a hatfogásos 29.500, míg a tízfogásos 39.500 forintba kerül. (Az étlapon még borpárosítás is szerepel, hosszú menüsorral +19.500 Ft-ért, röviddel +14.500 Ft-ért.)
Benke-Incze Vera és társasága a tízfogásos menüt választotta, amely – elmondása szerint – minden elvárásukat felülmúlta, mindent képviselt, amit a fine diningban szeretni lehet. Hangsúlyozta, hogy Akács István séf különleges, egyedi ízvilágot teremtett a menüsorban.
@myfinedine ♬ Endless Travel - Tiko TikoNULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!
Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)
Ahogy videójában mesélte: az ételek az Őrség kiváló minőségű alapanyagaiból készültek, és rendkívül letisztultak voltak. A menüsor végig önazonos és harmonikus maradt, egy tökéletesen megtervezett íven haladt az első falattól az utolsóig. A stáb nemcsak rendkívül felkészült, hanem közvetlen és barátságos is volt, ami alapvetően meghatározta a vacsora hangulatát
Milyen "önazonos", fenntartható és tájjellegű fogásokat lehet kóstolni egy pajtás degusztációs menüsorban? Például gombás tortellinit, amelyet pecorino habbal, csiperkeszeletekkel, vargányaporral és gombateával tálalnak, valamint a fermentált karalábét, amely töltött ráktatárral és barnavajas karalábémártással kerül a tányérra.
-
Állatorvosi rendelőből skálázható kkv – így épült fel a Petlegio tőkevonzó modellje
Nándorfi Zoltánt, a Petlegio vezetőjét és Bánfi Zoltánt, az MKIK Tőkealap-kezelő vezérigazgatóját kérdeztük.
-
Másokért tenni? A Lidl-nél igazán megéri!
A diszkontlánc ünnepi összefogásra hívja vásárlóit, hogy három partnerszervezetével összefogva támogassa a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát.
-
Zsalutrend: számít a felhasznát anyagokba épített energia (x)
Fókuszban a karbonsemlegességhez hozzájáruló, csekély ökológiai lábnyommal rendelkező és igazolt adatokkal kínált építőanyagok. Ezek között rendhagyó egy 25 éves zsaluinnováció a Mevától.
-
Önálló digitális transzformációs terület a Rossmann-nál (x)
Dedikált csapattal indult el a digitális transzformáció a Rossmann Magyarországnál, az új, önálló területet Fürjes Ádám, a vállalat eddigi webshopvezetője irányítja.
-
A vásárlói élmény és az értékteremtés kéz a kézben jár az Ecofamily üzleteiben (x)
Az elmúlt években látványosan átalakultak a fogyasztói igények: a vásárlók ma már nem csupán termékeket keresnek, hanem olyan márkákat és üzleteket, amelyekkel azonosulni tudnak és amelyek valódi értéket képviselnek.








