Luxus lett mára a magyarok kedvenc kajája: van alternatíva, így készítheted el fillérekből
Az az olcsó inflációs lecsó semmivel nem kevésbé finom, mint a hagyományos változat.
Az az olcsó inflációs lecsó semmivel nem kevésbé finom, mint a hagyományos változat.
A Balatonról származik ez a sós különlegesség, mindenkinek összefut tőle a nyál a szájában.
Hiába, hogy egy alaplecsó elkészítéséhez nem kell sok hozzávaló, 3 éves távlatban igencsak megdrágult a magyarok egyik kedvenc étele.
Rengeteg szolgáltatás várja a turistákat: egymást érik az éttermek, vendéglők, fagyizók - de nagyon nem mindegy, hol eszünk, hol iszunk.
Hogyan dolgozzuk fel, mi a teendő, ha a ponty iszapszagú? Így készül a mennyei rácponty.
A töltött káposzta, a szárma és a töltött paprika a tévhitekkel ellentétben nem eredendően magyar ételek, török gasztronómiai hatásra vált hagyománnyá.
Eltűnhet a ketchup az asztalokról, miután a paradicsomtermelés soha nem látott válságba kerülhet a klímaváltozás miatt.
Az erdők és mezők számtalan izgalmas gyógynövénye igazi kincs a hozzáértők számára – nem is gondolnánk például, hogy...
Ha április, akkor bizony birkahús kerül a tányérra – fogadjunk, hogy ebben a formában még nem kóstoltad!
Minden megdrágult legalább 20-30 százalékkal a tavalyi év óta, s ez alól a kalács sem kivétel, de az otthoni változat úgyis finomabb.
Klasszikus húsvéti ételek, egy kicsit másképp: mutatjuk, hogyan tálaljuk a sonkát és a tojást igazán izgalmasan a húsvéti hidegtálon.
A farsangi gasztronómiáról se feledkezzünk meg, ugyanis ebben az időszakban igazán aktuálisak az alkohollal készült, zsíros húsok és az édességek.
Lehet sós és édes, ehetjük desszertként, köretként vagy akár főételként is, kerülhet levesbe, kifőzve. Egy biztos, nincs jobb, mint a nagymamáé!
Lássuk csak, mi is jellemezte igazán a gasztrokultúránkat már évszázadokkal ezelőtt!
Az újévre mindenki szerencsét, egészséget, bőséget és egy kis jó kedvet szeretne. A HelloVidék elhozta hát azt az alapanyagot, amivel ez sokak szerint egy csapásra sikerülhet.
A Pénzcentrum vegán étkezésről szóló sorozatának első részében egy növényi alapú és egy hagyományos reggeli költségeit mértük össze.
Az egyszerű konyha mindig nagy kreativitást is kívánt a háziasszonyok részéről: abból hozták ki a legjobbat, legtöbbet, ami otthon volt. Ilyen az általunk taglalt fogás is.
Még idén újra kinyit a Városliget ikonikus vendéglátóhelye.
Az ünnepek közeledtével érdemes összegyűjtenünk a legjobb sütemények receptjeit, hogy ha eljön az idő, már csak elővegyük őket...
Töltött karalábé recept képpel: így készül a töltött karalábé sütőben. Tudtad, hogy a töltött karalábé főzelék mellé is illik? Ez a legegyszerűbb töltött karalábé recept ebédre!