34 °C Budapest
Empty bed in a hospital ward

Először beszélt rettenetes betegségéről Keresztes Ildikó: így van most az énekesnő

2024. május 29. 09:12

Keresztes Ildikó a Nők Lapjának adott interjúban beszélt először nyilvánosan betegségéről, és az azt követő gyógyulásáról. Az énekesnőnél agyi tumort diagnosztizáltak, meg is műtötték.

Keresztes Ildikó a lapnak beszélt először nyilvánosan betegségéről, amely során tavaly novemberben egy háromcentis daganatot találtak az agyában. A tünetek - szédülés és hányinger - miatt került kórházba, ahol az orvosok felfedezték a tumort. "Teljesen meglepett a diagnózis, hiszen addig semmi jel nem utalt arra, hogy valami komoly baj lenne" - mondta Keresztes. A daganatot idén februárban sikeresen eltávolították, és a műtét után három hónapig pihennie kellett.

A műtét és a felépülés időszaka Keresztes számára lehetőséget adott arra, hogy újragondolja az életét. "Ez a betegség megtanított arra, hogy sokkal jobban figyeljek magamra és az egészségemre" - osztotta meg a lap olvasóival. Különösen értékesnek találta a pihenést, mivel korábban a kiégés tüneteivel is küzdött. Keresztes Ildikó mostanra újra teljesen egészséges, és hálás a második esélyért, amit kapott.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm