-2 °C Budapest
Budapest, 2021. március 20.Egy mentõautó hajt ki az Országos Mentõszolgálat Bázis Mentõállomásáról a fõváros 13. kerületében, a Mohács utca 22. számnál.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Helyreigazító közlemény

2021. július 13. 14:45

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) helyreigazító közleményben reagált a Pénzcentrum online felületén 2021. július 12-én megjelentetett cikkre. A helyreigazító közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

"A Pénzcentrum online felületén 2021. július 12-én megjelentetett cikkének ("Hatalmas változás küszöbén a háziorvosi ügyeleti rendszer: óriási baj lehet az emberhiány") azon állítása, miszerint "...az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nem tudta mindenütt átvenni a feladatot azoktól a szolgáltatóktól, amelyekkel még a helyi önkormányzatok szerződtek. A lap szerint ennek részben az az oka, hogy nem talált elég embert a feladatra." nem felel meg a valóságnak. Ezzel szemben a valóság az, hogy az OMSZ a 368/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet szerint akkor és azon településeken veszi át az ügyeleti ellátást, melynek települési önkormányzata azt a jogszabályban meghatározott módon kezdeményezi. Az OMSZ 2021. július 1-én minden olyan településen megkezdte és azóta is folyamatosan végzi az ügyeleti ellátást, ahol az érintett települési önkormányzatok a tevékenységre vonatkozó megállapodást kezdeményeztek."

Címlapkép: Róka László, MTI/MTVA 

NEKED AJÁNLJUK

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a Köznevelésért Felelős Államtitkárság helyreigazító közleményét.

Helyreigazítás!

"Megtévesztő pirula jelent meg a patikák polcain: lekoppintották ezt a magyar vitamint?" című cikkünk több valótlan állítást tartalmazott.

Helyreigazítás!

Valótlanul állítottuk 2021. július 14.-én "Te is vettél ilyen fehérbort? Figyelmeztetett a hatóság: meg ne idd!" címmel a Pénzcentrum.hu oldalon megjelent cikkünkben hogy "a Nébih...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 29. vasárnap
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. január 28. 19:18