14 °C Budapest
Young pregnant woman lying in bed

Ezt a legtöbb kismama nem tudja, holott a baba egészsége múlik rajta

2021. május 19. 08:15

2016 óta töretlen népszerűséggel, megszakítások nélkül fut annak a négy kecskeméti hölgynek, Butkáné Kis Reginának, Lipcseiné Tolvaj Máriának, Szabóné Kis Évának és Néma Attiláné Ellának a projektje, akik nem kevesebbre vállalkoztak, minthogy négy fő témakörben, a szülés, a szoptatás, a hordozás és a babagondozás terén nyújtanak elméleti és gyakorlati tanácsokat - számol be a HelloVidék

A szülés és a gyermeknevelés legtöbbször csak akkor lesz érdekes a nők és férfiak számára, amikor rádöbbennek, mindössze 9 hónapra vannak az anyává és apává válástól. Gondolhatnánk, ők jelentősen könnyebb helyzetben vannak, mint az ő szüleik és nagyszüleik, mert az interneten minden hasznos információt megtalálnak. Az igazság azonban az, hogy a túl sok, túl sokféle, egymásnak ellentmondó tudásanyag inkább csak összezavarja őket. Részben ezt a problémát is orvosolandó, állt össze az a négy főből álló kecskeméti szakértőbrigád, akik minden hónap keddjén más-más témában segítik a várandósság útjára lépő családokat. A kecskeméti TANDEM Kapcsolatműhely ingyenes előadássorozatáról a csapat egyik tagja, Néma Attiláné Ella beszélt a HelloVidéknek.

Korábban, még a járványhelyzetet megelőzően személyes találkozókon adták át az elméleti és gyakorlati ismereteket, a pandémia berobbanása pillanatában viszont azonnal alkalmazkodtak a körülményekhez, és online formában folytatták tovább az előadásokat.

Ha érdekela teljes cikk, a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT! 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 2. vasárnap
Petra
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?