31 °C Budapest
Orbán Viktor: könnyítésről még nem lehet beszélni, egyetlen dologban engedhetünk

Orbán Viktor: könnyítésről még nem lehet beszélni, egyetlen dologban engedhetünk

2021. február 24. 11:25

Ismét járványügyi szakemberekkel konzultált Orbán Viktor. Ismertette, ma kezdenek oltani a kínai vakcinával, jövő héten a védekezés irányítói is sorra kerülhetnek. Könnyítésről egyelőre nem lehet beszélni, egyelőre csak az idősotthonok látogatási tilalmának feloldásán gondolkodnak.

A helyzet továbbra sem könnyű, bár egyre több vakcinával oltanak, köztük a kínaival is Magyarországon - mondta Orbán Viktor a friss videójában. Szerdán kezdünk oltani a kínai vakcinával, és jövő héten a védekezés irányítói is sorra kerülhetnek - tette hozzá a miniszterelnök.

A helyzet nem könnyű, mert egyszerre itt van velünk a jó hír, hogy egyre több vakcina van, és megnő az oltottak száma, miközben a harmadik hullám fenyegeti Magyarországot

- húzta alá Orbán, aki arra kérte a lakosságot, hogy minél többen oltassák be magukat.

Könnyítésről nem lehet beszélni, amit megfontolunk, hogy az idősotthonok esetében, akiknek a 80 százalékát átoltottuk, legyen valamilyen emberileg elfogadható megoldás

- zárta a kormányfő.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?