12 °C Budapest
Egy hónapja gyötri a magyar műsorvezetőt a koronavírus: így kezelik az orvosok

Egy hónapja gyötri a magyar műsorvezetőt a koronavírus: így kezelik az orvosok

2020. április 11. 12:33

Továbbra sem javult Barta Sylvia állapota. Egy hete jelentette be a közösségi oldalán a TV2 időjósa akkor, hogy elkapta a koronavírust. Ő volt az első magyar híresség, akinek pozitív lett a tesztje, s aki akkor már hetek óta küzdött a betegséggel. Barta Sylvia most újra jelentkezett közösségi oldalán, ám nem sok jó hírrel szolgált követőinek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Immár negyedik hete harcolok a koronavírussal! 4 nehéz hét van mögöttem tele kétellyel, bizonytalansággal és reménnyel! Túl vagyok sok lázas napon és egyhetes antibiotikum-kúrán

- írta Sylvia, akit otthon ápol családja. Barta Sylvia saját bevallása szerint nagyon nehezen éli meg a betegséget, ami érthető is, hiszen amellett, hogy folyamatosan lázzal, köhögéssel és ízületi fájdalmakkal küzd, két kislányát és férjét sem tudja magához ölelni. Ráadásul az időjós legutóbbi posztja alapján a helyzet nem javult, sőt már egy második gyógyszerrel kezelik, mert az első nem volt hatásos - írja a Blikk.

Miután a tüdőt valamilyen szinten elérte a vírus, a felülfertőzés veszélye miatt volt szükség antibiotikumra. Miután az kevésnek bizonyult, most egy olyan újabb gyógyszert kapok, amit a Covid-19 betegek tüneteinek enyhítésére adnak. Ettől reméljük a javulást - írta az oldalán Barta Sylvia, akit férje ápol ezekben a nehéz hetekben.

Címlapkép: RAS-archívum

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?