Betörtek Kásler Miklós házába: őket gyanúsítják a szomszédok

Betörtek Kásler Miklós házába: őket gyanúsítják a szomszédok

2021. május 4. 12:14

Betörtek Kásler Miklós házába: arról nem tudni, hogy mekkora a kár, de a szomszédok szerint nemrég gyanús, hogy nemrég munkások dolgoztak az épületben. Az emberi erőforrások miniszterének ingatlanánál hét óránál hosszabb ideig zajlott a helyszíni szemle, az ablakon juthatott be a betörő az épületbe.

Betörtek Kásler Miklós sárvári házába: az emberi erőforrások miniszterének ingatlanánál hét óránál hosszabb ideig zajlott a helyszíni szemle, az ablakon juthatott be a betörő az épületbe. A 112 Pressnek a szomszédok elmondták, 13 óra után érkeztek rendőrök a sárvári Hunyadi János utcába, majd szalaggal lezártak egy járdaszakaszt a Petőfi Sándor és a Hunyadi János utcában. A szomszédokat arról kérdezték, hogy hallottak-e valami szokatlant az előző éjszaka.

Vasárnap éjszaka nagyon vadul ugattak a környék kutyái, nem úgy, mint ami megszokott - mondta egy férfi, aki néhány házzal arrébb lakik.

Idegesen ugattak a kutyák, de nem sejtettem, mi az oka. Csak azután jöttünk rá, miután délután rendőrök érkeztek. A miniszter úr nem lakik itt, ritkán látjuk, de például a múlt héten itt állt a nagy autó, a tetején a kék lámpával. A házat egy férfi gondozza, minden nap itt van, szorgoskodik. Évekig nyugalom volt, azonban nemrégiben munkások érkeztek. Ha jól tudom, parkettáztak. Kicsit gyanús, hogy pont ezután törnek be a házba

- mondta egy másik asszony. Arról nincs információ, hogy mi tűnt el, mekkora a kár, de az kiderült, nemrégiben egy közeli házba is megpróbált betörni valaki, de a házigazda megzavarta.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Fotó: Kásler Miklós Facebook-oldala

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
EZT OLVASTAD MÁR?