Fellélegezhetnek: már mindenkit beoltottak ebben a magyar faluban

Fellélegezhetnek: már mindenkit beoltottak ebben a magyar faluban

2021. március 1. 08:31

Szinte mindenki megkapta a koronavírus elleni oltás első adagját Magyardombegyházo. A polgármester azzal viccelődött, ha mindenki megkapja a második adagot, bulit csapnak.

A Békés megyei Magyardombegyházon mostanra szinte minden regisztrált páciens megkapta a koronavírus elleni védőoltást. A Blikk helyszíni riportjában arról számol be, a falu határában maszk nélküli fiatalokkal találkoztak, de általánosnak mondható a felszabadultság az egész településen.

Életvitelszerűen 120-an élünk itt, átlagosan 50-55 év közöttiek. Senki sem fertőződött meg, nagyon fegyelmezett a lakosság, hiszen tudjuk, ha egy ember elkapja, a betegség végigmegy az egész falun. Március végére a második adagot is megkapják a regisztráltak, viccelődtem is, hogy zárt körű bulit csapunk utána

- mondta Dinyés Ildikó polgármester.

Szilasi Anikó helyi lakos elmondta, fellélegzett az egész falu. A 42 éves nő múlt héten kapta meg az oltást, óvóként dolgozik, így eddig is nagyon tartott a fertőzéstől. 12 éves lánya kora miatt még nem kaphatott oltást, a falu legfiatalabb beoltottja 19 éves.

Fotó: MTI/Rosta Tibor

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 17. szombat
Rudolf
15. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Április 17.
Cirkuszok világnapja
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 17. 19:27