1 °C Budapest

Újabb részletek Gesztesi Károly tragédiájáról: még ki tudta hívni a mentőket

2020. január 5. 20:26

Halála előtt is a színtársulathoz igyekezett Gesztesi Károly: színésztársa, Beleznay Endre szerint szombaton Szegesen játszottak volna - az előadás a tragikus okok miatt értelemszerűen elmaradt. Kiderült, Gesztesi még ki tudta hívni magához a mentőket.

Újabb részletek derültek ki Gesztesi Károly halálának körülményeiről: a színész épp a színházi társulathoz tartott, mikor infarktust kapott a Ferdinánd hídnál. Az RTL Híradónak Gesztesi színésztársa, Beleznay Endre nyilatkozott: elmondta, a Páratlan páros című előadást játszották volna Szegeden, Gesztesi Károly pedig a találkozópont felé tartott, ahonnan busz vitte volna tovább a társulatot a megyeszékhelyre, de a színész sajnos már nem ért el odáig. A Rendezvényközpont aznap a Facebookon írta meg, hogy az előadás tragikus okok miatt elmarad.

Beleznay Endre arról beszélt, utoljára december 29-én játszott együtt Gesztesi Károllyal, a Nicsak, ki lakik itt című darabban - aki Normant, a főszereplő albérlőjét játszotta. Beleznay szerint nem volt előjele a tragédiának.

Valamennyire bicegett, de azt leszámítva teljes erejében volt

- mesélte, majd arról is beszélt, hogy a legutóbbi darabban, amiben együtt játszottak, az egyik kollégájuk egy kukában volt, Gesztesinek pedig fel kellett őt emelnie, de ez is gond nélkül ment neki. A színész szerint a darab tele van mozgással, fizikai erő, koncentráció szükséges hozzá, Gesztesi Károlynak pedig egyikkel sem volt baja.

Koltai Róbert megrendülten nyilatkozta az RTL Híradónak, hogy Gesztesi Károly karácsony után üzent neki. A két színész első személyes találkozása a Sose halunk meg című filmhez köthető, a Koltaihoz írt utolsó üzenetben is ezt a filmet emlegette.

Az 56 éves színész szombat este lett rosszul vezetés közben Budapesten, de még félre tudta húzni az autóját az út szélére. A híradó szerint még a mentőket is ki tudta hívni magához. Hiába ért ki gyorsan a segítség, a színész életét nem tudták megmenteni - a mentősök 50 percig küzdöttek érte.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Újra sínen volt

A tragikus hirtelenséggel elhunyt színész pont a napokban adott interjút a Borsnak: ebben elmondta, hogy egyre több forgatókönyvet kap, újra sínen van a karrierje. Sőt, azt is belengette, hogy egy komolyabb filmszerepet is kapott, ami a nagy visszatérés lett volna számára.


Számomra a színészet olyan, mint egy jó edzőtábor. Kifulladásig kell csinálni, bennem pedig még jó pár maraton van

- mondta a napokban az 56 évesen elhunyt színész, aki egy három hetes pihenőre készült, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait, és feltöltődjön.

Úgy érzem, visszakerültem a ringbe, szakmailag jó pár év után megint kapok forgatókönyveket, és reményeim szerint egy nagyon komoly filmmel is visszatérek

- jelentette ki Gesztesi Károly.

Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. december 10. 11:23
Úgy tűnik, megint csavartak egyet felfelé a propaganda szintjén, ugyanis a Bors című, Fidesz-közeli...
Kasza Elliott-tal  |  2023. december 9. 08:00
Tegnap kijött Justin Law listája az osztalékfizető részvényekről, sorba is rendeztem őket gyorsan, i...
Holdblog  |  2023. december 9. 06:48
Kijöttek a legfrissebb PISA-eredmények, amelyekben a diákok teljesítményét mérik hosszú idősoron, és...
Kiszámoló  |  2023. december 8. 19:24
Kiderültek a részletek az új villanyautós pályázatról, az eddigi legbőkezűbbre sikeredett. Csak váll...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 10. vasárnap
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
December 10.
Advent (3.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem