Close up of senior man holding one hand on gearshift and other on steering wheel while sitting in his car. Selective focus on hand.

"Költséghatékony" új Mercedes-AMG érkezett Magyarországra: ennyit kell kiperkálni érte

2024. május 24. 09:02

Megkezdődött az új, 4 hengeres motorral szerelt hátsókerék-hajtású Mercedes-AMG GT 43 modell magyarországi forgalmazása - írja a hvg.hu

Megkezdődött az új, 4 hengeres motorral szerelt hátsókerék-hajtású Mercedes-AMG GT 43 modell magyarországi forgalmazása. Ez a változat minden eddiginél olcsóbb, 50,2 millió forintos áron kapható, és 2 literes, 4 hengeres turbómotorja 421+14 lóerős teljesítményt nyújt. A motor lágyhibrid technikával van ellátva, és a teljesítményt a hátsó kerekekre továbbítja. A 0-100 km/h-s gyorsulást 4,6 másodperc alatt képes teljesíteni, szemben a GT 55 3,9 másodperces és a GT 63 3,2 másodperces idejével.

A Mercedes-AMG GT modellcsalád csúcsmodellje a plugin hibrid GT 63 S E Performance, amely 93,4 millió forintos áron kapható. Ez a verzió 816 lóerős teljesítménnyel és 1420 Nm-es csúcsnyomatékkal rendelkezik, és 2,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra. Az új GT 43 modell így kedvezőbb árú alternatívát kínál azok számára, akik a sportos vezetési élményre vágynak, de nem kívánnak a drágább csúcsváltozatokra költeni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem