33 °C Budapest
Budapest, 2023. április 1.Korszerû, EVO plus üzemanyagok töltõoszlopai és MOL Plugee elektromos töltõhely a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. egyik fõvárosi üzemanyagtöltõ állomásán, a Könyves Kálmán körúton.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Kiszivárgott, átalakul a benzinár-rendszer Magyarországon: drasztikus lépésre készül a Mol

2024. május 3. 13:27

Mostantól akár hetente többször is változhat majd az üzemanyagok ára, a Mol az árképzési rendszer megváltoztatására készül.

Az Index birtokába jutott dokumentum alapján a Mol most megváltoztatná az eddigi árazási rendszert. Eddig hetente kétszer lehetett az árakon változtatni és a bejelentést megtenni, de mostantól hetente többször is lenne erre lehetőség. A Mol szerint a cél az, hogy rugalmasabban tudjon alkalmazkodni a folyamatosan változó világpiaci helyzethez.

Az olajipari cég indoklása szerint a heti többszöri árazás következtében a piac volatilis mozgását gyorsabban tudja követni a Mol, kereskedelmi partnereik pedig a korábbinál aktuálisabb, a mindenkori piaci viszonyokat jobban tükröző áron vásárolhatják meg az üzemanyagot. Az azonban csak egy lehetőség, hogy a Mol hetente több alkalommal dönt majd az üzemanyagok áráról, az újfajta, többszöri ármeghatározás nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden héten többször változni is fog az üzemanyagok nagykereskedelmi ára.

A bejelentésnek ahhoz lehet köze, hogy Orbán Viktor ma reggel bejelentette: azt kérik a benzinkereskedőktől, hogy a szomszédos országok átlagárához igazítsák a benzinárakat.

címlapi kép: Róka László, MTI/MTVA 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm