18 °C Budapest
Hand of human Electric car at recharging station. Eco-friendly sustainable energy concept. EV vehicle.

Felköthetik a gatyát Európában: 1000 kilométeres hatótávú kínai elektromos autó debütált, ennyibe kerülhet

2024. április 16. 09:03

Megjelent a Nio ET7-es kínai elektromos autó új változata. A frissítéssel egy 150 kWh-s akkupakk is érkezett, amellyel akár 1000 kilométeres hatótáv is elérhető.

Megérkezett a Nio ET7-es kínai elektromos autó új változata. Az új modell külsőre annyiban tér el az eddig ismerttől, hogy új ezüst fényezéssel és újfajta felnivel is lehet rendelni, a beltérbe pedig már barna kárpit is kérhető, a továbbfejlesztett első ülések 18 irányban állíthatók elektromosan, a 27-37 fokban dönthető, ötféle masszázzsal szolgáló hátsó ülések pedig 14 irányban szabhatók teljesen személyre.

A hvg.hu szerint az új, 23 hangszórós hi-fi teljesítménye 2230 W-ra nőtt, a multimédiás rendszer részeként pedig hátra is került két érintőkijelző. A modellfrissítéssel érkezett egy 150 kWh-s akkuval rendelkező változat is, amely 1000 kilométeres hatótávot tesz lehetővé, és kompatibilis a Biatorbágyon gyártott aksicsere-állomásokkal. Az új ET7-es ára egyelőre nem ismert, németországban az előző változat 69 900 euróba (kb. 27,6 millió forintba) kerül, ehhez jön még az akkupakk ára, ami 12-21 ezer euró (4,7-8,2 millió forint).

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 22. 20:53
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm