highway exit

Itt a lista: komoly fennakadások lesznek ezeken a magyar autópályákon - ezt jobb ha tudják az autósok

2022. október 6. 16:32

Több szakaszon is útborkolatot cserélnek a magyar autópályákon, ezért fennakadásokra kell számítani. Ahol lehetséges, éjjel dolgoznak majd - írta a közleményében a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2022. október 10-től (hétfőtől), várhatóan november közepéig folyamatosan dolgoznak a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. munkatársai az M1-es, az M3-as és az M7-es autópályák különböző szakaszain. A következő hetekben Bicske, Komárom, Kál, Gödöllő, Martonvásár, Balatonvilágos és Fonyód térségében lehet számítani terelésekre, a forgalmi sávok időszakos lezárására.

Az MKIF Zrt. azokon a szakaszon végez felújítási munkálatokat a tél beköszönte előtt, amelyek állapota a leginkább indokolta ezt. 127 ezer négyzetméter, csaknem 18 focipálya nagyságú felületre kerülhet új burkolat, ha szükséges, több rétegben is. Ezen munkáltok elvégzésére azért van szükség, hogy Önök a téli időszakban is zökkenőmentesen használhassák a gyorsforgalmi utakat és elkerüljük az utak állapotának romlását. A cél az, hogy a lehető legkisebb mértékben akadályozzuk a forgalmat. Természetesen ekkora munkavégzés mellett elkerülhetetlen a dugók, torlódások kialakulása. Ezért, ahol lehetőség van rá, éjszaka dolgoznak majd a kollégáink.

Kérjük, hogy indulás előtt mindenki tájékozódjon az aktuális lezárásokról. Az ÚTINFORM segítségével folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az aktuális terelésekről, lezárásokról. Egyúttal kérjük azt is, hogy a munkálatok közelében körültekintően vezessenek, figyeljék a kihelyezett jelzéseket, táblákat és a felújítást végző munkatársaink mellett óvatosan haladjanak el, a sávmegszűnésnél pedig segítsék egymást a besorolásban.

Az autópályák, utak általános rossz állapotáról nemrég mi is írtunk, ezt a cikket itt tudod újra elolvasni:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm