2 °C Budapest
Emiatt fáj most Debreczeni Zita szíve: jókora veszteség érte

Emiatt fáj most Debreczeni Zita szíve: jókora veszteség érte

2016. július 4. 16:52

Vasárnap délután tette közzé Debreczeni Zita, hogy a belvárosból ellopták a robogóját. A járműnek jól felismerhető, kék-fehér festése van, így a celeb reménykedik, hogy ez alapján könnyen azonosítják, és hamarosan visszakapja a szívéhez közel álló Vespáját. Ugyan egy robogó ellopása is bosszantó, azonban az autó eltulajdonítása is hatalmas érvágást jelenthet. Vajon melyik típusokat kedvelik leginkább a tolvajok?

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Óriási veszteség érte Debreczeni Zitát, ellopták a kedvenc Vespáját a belvárosból. A ruhatervező-fotós-egykori glammodell jellegzetes, kék-fehér robogóját az V. kerületből lopták el a Facebook-bejegyzése szerint.


A motorok mellett sok autót is eltulajdonítanak, sőt ezekről rendszeresen készül felmérés is. A legfrissebb lista egyébként ma került napvilágra, de melyik autót lopják el legszívesebben a tolvajok?

Ezt a típust lopják leginkább

Tavaly a leglopottabb autó a Suzuki Swift volt, azonban 2016 első félévében már csupán a harmadik legnépszerűbb autótípus volt a tolvajok körében. A helyét ugyanis a Ford Focus vette át, amely a Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület (NAKE) szerint így a leglopottabb autó most Magyarországon. A típusok között az Audi A4 is felkerült a toplistára, pedig korábban a tíz között sem szerepelt.

A márkák között is a Ford van az élen, a Suzuki "csak" az ötödik helyet csípte meg. Meglepő, hogy a BMW-k a korábbiakkal ellentétben dobogós helyen szerepelnek a leglopottabb autómárkák listáján. Az autólopási statisztikákról EBBEN a cikkünkben olvashatsz részletesebben.

Mit tehetünk a tolvajok ellen?

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A profi tolvajok ellen számos technika terjedt el, azonban nem kizárt, hogy ezek ellen van megoldása a bűnözőknek. Az autónkat ugyan nem szerzi vissza, azonban pénzügyileg kárpótolhat minket, ha olyan casco biztosítást kötünk, ami lopás esetén is fizet.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 9. 09:57