14 °C Budapest

Teszteltük a Wolt újdonságát: tényleg megjön egy óra alatt a karácsonyi ajándék?

2020. december 21. 16:45

Egy új együttműködés azt ígéri, a webshopból megrendelt ajándékok egy órán belül a lábtörlőnkön lesznek Budapesten belül. Erre nagyon kíváncsiak voltunk, és a szolgáltatás beharangozásának napján azonnal kipróbáltuk. (Spoiler: nem sikerült tartani az egy órát..)

A járványügyi korlátozások miatt sokan döntöttek úgy, hogy idén inkább online rendelik meg a karácsonyi ajándékokat, csökkentve ezzel a kontaktusok számát, arról nem is beszélve, hogy időt spórolnak így. Ám aki még nem szerezte be a fa alá valót, és rendelni szeretné, az jó eséllyel elkésett, hiszen 3 nap múlva karácsony. 

Van azonban még egy utolsó lehetőségük azoknak, akik megkímélnék magukat a bolti tömegtől: elindult a Wolt ételkiszállító és a a Webshippy karácsony előtti nagy közös projektje, az oldalon fellelhető webáruházakból rendelt termékeket mostantól egy órán belül átvehetjük a futártól.

A két cég együttműködésével olyan márkák váltak elérhetővé a Wolt mobilapplikációban azonnali kiszállítással, mint a Butlers, a Nutriversum, az Ilcsi Natúrkozmetikumok, az Unilever termékei, de a Vágyaim.hu kínálatából akár óvszert és egyéb erotikus játékszereket is rendelhetünk. Az azonnali rendelésteljesítési szolgáltatás révén mostantól bármely webáruház dönthet úgy, hogy az aznapi kiszállítás versenyelőnyét élvezi - áll a közös közleményben.

Fel kell zárkóznunk Nyugat-Európa és Amerika mellé és be kell hoznunk a többéves lemaradásokat. Folyamatos innovációival ebben támogatjuk a hazai online kereskedőket. 

- mondta Perényi András, a Webshippy CEO-ja.  A weboldalon vagy a mobilapplikációban a hét minden napján 9-21 óra között adhatják le a vásárlók a rendeléseket. A webshop kifejezetten erre a célra létesített belvárosi raktárában történik a csomagok előkészítése, valamint a futároknak történő átadása.

Karácsonyi ajándék egy órán belül? Aha!

Ezekben a karácsony előtti rohanós napokban, amikor a dolgozók szerencsétlenebbik felének még több a munkája, mint egy átlagos augusztusi napon, egy ilyen lehetőség életmentő lehet - pláne, hogy az üzletek nem 9-ig, 10-ig, hanem csak este 7ig állnak rendelkezésünkre a járványhelyzet miatt. Aki 6-ig dolgozik, az tudja, hogy ilyen körülmények között szinte kivitelezhetetlen az utolsó pillanatos bevásárlás.

Mi is kíváncsiak voltunk erre az új szolgáltatásra, és azonnal leteszteltük, már csak azért is, mivel most ingyenes, azaz nem számolnak fel kiszállítási díjat. Hogy ez meddig marad így, egyelőre nincs róla információnk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

13:31-kor leadtuk a rendelést 3590 forint értékben, majd vártunk. Az applikáció először 50-60 percet írt, majd amikor a "rendelésünk eljutott egy emberi lényhez", felugrott 97 percre a számláló. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen ha az ember otthon van vagy az irodában, munkaidőben, úgysem megy sehová, valójában lényegtelen, hogy 1 vagy másfél óra alatt jön ki a csomagja. Persze ha az ebédünkről lenne szó, nem lennénk ennyire nyugodtak. De így vártunk türemesen. Az utolsó 20 percben még volt némi késlekedés, az app szerint a futár már a helyszínen volt, de várnia kellett a csomagra, 

ám végül 15:25-kor sikerült átvenni, közel 2 óra után.

Ekkor oldalon automatikusan bejelentkezett a cseten Eszti (robot?), aki elnézést kért a késésért, sőt, azt ígérte, a későbbiekben a cég kompenzálni fogja valamilyen módon a kellemetlenséget. Nagyon szeretjük a pizzát.

Update: Szia! Most kaptál 1 ingyenes standard Wolt házhoz szállítást! A házhozszállítós tokenjeid már elérhetőek a fiókodban és automatikusan felhasználásra kerülnek a következő rendelésednél. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem