2020. július 11. szombat Nóra, Lili

Ebből él a magyar lottómilliomos: tud valamit?

  • Blikk
  • 2018. május 3. csütörtök 09:30

Kávézójuk csődje után nem vágott újabb vállalkozásba a hajléktalanból lett multimilliomos Andraschek László és felesége. Így mostanra kizárólag ingatlankiadásból élnek - írja a Blikk.

Mára kizárólag ingatlankiadásból él Andraschek László és felesége, akik hajléktalanból lettek multimilliomosok. Korábban, a 636 milliós nyereményből vállalkozni kezdtek és nyitottak egy kávézót, azonban ezt nemrégiben be kellett zárniuk, a több mint egymillió forintos adótartozás miatt.

A pár jelenleg 4 lakást és a kávézó üzlethelyiségét adja bérbe. A lap korábbi értesülési szerint, amikor a nyertesek még 5 lakást adtak ki, havi bevételük 1 millió forint körül alakult. Andraschek felesége, Anikó egyébként a kávézó csődje után bioszoláriumok megnyitását tervezte, ám erről az ötletről letett.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk