22 °C Budapest
A man with a box in his hands near the self-service mail terminal. Parcel delivery machine. Person holding a cardboard box. Mail delivery and post service, online shopping, e commerce concept

Itt a bejelentés: ezeket a csomagokat aznap fogja kiszállítani az eMAG, sok rendelést érint

2024. április 22. 14:47

Jelentős logisztikai fejlesztések kíséretében vállal aznapi szállítást az eMAG Budapesten és Pest vármegyében: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

Aznapi csomagautomatás kiszállítási szolgáltatást vezet be az eMAG a webáruházában megjelölt több mint harmincezer termékre, amelyeket a tavaly átadott, 117 ezer négyzetméteres dunaharaszti logisztikai komplexumból szállít ki a társaság.

E termékek esetében a hétköznap délig leadott megrendeléseket az ügyfelek várhatóan ugyanazon a napon átvehetik több mint 300 Budapesten és Pest vármegyében működő easybox csomagautomatából. A hétköznap dél és éjfél között leadott, aznap átvehetőként megjelölt termékekre vonatkozó megrendelések várhatóan másnap 21 óráig érkeznek meg a csomagautomatákba. A rendelés státuszáról, a csomagautomatába való megérkezéséről az eMAG mobilalkalmazásából, illetve SMS-ben kapnak értesítést az ügyfelek.

Az eMAG a közelmúltban bevezetetett másik újítása, hogy március eleje óta az országszerte működő több mint 700 easybox csomagautomatába már szombati napokon is továbbítja a pénteken 21 óráig leadott, saját forgalmazású, a dunaharaszti raktárban elérhető termékekre vonatkozó rendeléseket.

“Tavaly komoly logisztikai fejlesztéseket hajtottunk végre a magyar piacon: a jelentős mértékben automatizált dunaharaszti logisztikai komplexumunk kialakítása teszi lehetővé, hogy jelentősen meggyorsítsuk az eMAG-ról történő rendelések kiszolgálását, így fokozva az ügyfeleink vásárlási élményét. Kutatásaink szerint a Z generáció tagjai közül kikerülő ügyfeleink körében a legmagasabb prioritású a lehető legrövidebb kiszállítási idő, de nyilván a többi korosztály tagjainak mindennapjait is megkönnyíti a felgyorsuló kiszolgálás. A csomagautomatákkal kapcsolatos fejlesztések azért fontosak, mert ügyfeleink leginkább preferált átvételi módjává válta ez a platform: tíz rendelésből ötöt már ilyen módon vesznek át” - kommentálta az új logisztikai szolgáltatás bevezetését Daradics Kinga, az eMAG Magyarország ügyvezetője.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm