Business Start up SME concept. Young startup entrepreneur small business owner working at home, packaging and delivery situation. package sell buy online

Hamarosan özönleni fognak az ilyen román csomagok Magyarországra: beindulnak a rendelések

2022. december 5. 20:20

A webáruházak számára automatizált szolgáltatásokat nyújtó easySales román vállalat integrálta a Packeta Hungary futárszolgálatot, amellyel az easySales-t használó e-kereskedők hozzáférhetnek a Packeta csaknem 1900 magyarországi átvételi pontjához - közölte a Packeta Hungary Kft. hétfőn

A közlemény szerint az easySales román cég olyan automatizált értékesítési rendszert kínál a webáruházaknak, amellyel könnyedén listázhatják kínálatukat az árösszehasonlító oldalakon, egyszerűen nyomon követhetik a leadott rendeléseket, kezelhetik raktárkészletüket, vagy dinamikusan alakíthatják árazásukat, hogy versenyképesek maradjanak. A szolgáltatáscsomag új eleme, hogy a webáruházak integrálhatják kiszállítási módjaik közé az általuk kiválasztott partner futárszolgálatokat, így mostantól a Packetát is.

Ciprian Cazacu, az easySales társalapítója a közleményben a futárszolgálatokat nélkülözhetetlennek nevezte az online vállalkozások életében, mert gyakran rajtuk múlik, hogy a vevő elégedett lesz-e vásárlási folyamattal. Mihályi Sándor, a Packeta Hungary operációs igazgatója pedig azt közölte, hogy az easySales-szel való partnerség jól illeszkedik cégük fejlesztési stratégiájába, amely mintegy 13 ezer átvételi pontot jelent Közép- és Kelet-Európában számukra, valamint az online kiskereskedők is növelhetik külföldi forgalmukat, hiszen a Packeta Hungary 33 országba szállít csomagokat.

A Packeta Group egy 2010-ben, Csehországból indult digitális, e-kereskedelmi platformon alapuló, logisztikai szolgáltatásokat kínáló, nemzetközi cégcsoport, amely komplex logisztikai szolgáltatásokat e-kereskedelmi partnereinek. A Packeta Group átvevőhely hálózata mára meghaladja a tízezret, ezen kívül több mint 92 ezer partneri átvevőhellyel rendelkezik és 32 ezernél is több webáruházzal működik együtt. 2021-ben az éves árbevétele 195 millió euró volt, amely mögött 73,2 millió kézbesített csomag áll - írták.

A Packeta Hungary Kft. 2019-ben jött létre és 2021 óta kínál dedikált szolgáltatást magánszemélyeknek. A Z-Pont átvevőhelyek és Z-BOX csomagautomaták száma 1900 felett van, amelyet hét regionális depón keresztül szolgálnak ki - áll a közleményben. A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a Packeta Hungary Kft. a 2020-as üzleti évben 60 dolgozót foglalkoztattak, 2021-ben 86-ot. A cég éves nettó árbevétele 2020-ban 1,644 milliárd forint volt, 2021-ben pedig 3,342 milliárd forint;  2020-ban 108 millió forint veszteséggel, 2021-ben 175 millió forint veszteséggel zárt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 4. szombat
Ráhel, Csenge
5. hét
Február 4.
Rákellenes világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?