2 °C Budapest
NEWPORT, WALES, UNITED KINGDOM - 2021/01/08: A man walks pass TESCO logo and supermarket in Wales.The new, highly contagious strain of the virus has taken a firm foothold in Wales. One in four tests come back positive. The level four restriction is tightened and lockdown will continue until Jan 29th. (Photo by May James/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Így cselezi ki sok magyar az inflációt: akár többet is spórolhatnak, mint eddig

2022. szeptember 30. 22:02

Október 2-án indítja a Tesco VasárnAPP programját, melynek keretében a vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak vásárlásuk összegéből, ha használják Clubcard applikációjukat. Jelenleg több mint 1,5 millió aktív tagja van az áruházlánc Clubcard hűségprogramjának, akik a mobiltelefonos alkalmazásban elérhető 5 százalékos kupon beszkennelésével mostantól minden vasárnap még olcsóbban vásárolhatnak be, mint eddig.

Október 2-ától minden vasárnap vásárlásuk összegének 5 százalékát takaríthatják meg azok, akik a Tescónál fizetéskor beszkennelik Clubcard alkalmazásuk kedvezményre jogosító kuponját. A vasárnapi 5 százalék kedvezmény az összes többi áruházi kedvezménnyel összevontan érvényes. Az áruházlánc Clubcard hűségprogramja jelenleg több mint 1,5 millió aktív tagot számlál, az elmúlt egy évben pedig 450 százalékkal nőtt a Clubcard alkalmazás letöltéseinek száma, így egyre többen élhetnek az újabb spórolási lehetőséggel.

A magas infláció és a növekvő energiaárak leküzdésére rengetegen igyekeznek optimalizálni a költéseiket. Sokan keresik az akciós termékeket vagy vásárolnak inkább többször kevesebb terméket, hogy csökkentsék kiadásaikat. VasárnAPP programunkkal olyan megtakarítási lehetőséget adunk vásárlóink kezébe, amellyel nem kell lemondaniuk a heti nagybevásárlásról vagy elaprózni azt, hiszen vasárnaponként extra kedvezmény jár nekik. Ehhez mindössze a Clubcard alkalmazás letöltésére van szükség, amely aztán mobiltelefonon mindig kéznél van, és többféle további árelőnyt is biztosít. A Clubcard-tagok például számos terméket eleve kedvezőbb áron vehetnek meg, mint a – fizikai vagy digitális – hűségkártyával nem rendelkezők

– mondta Szilva Mónika, a Tesco vásárlói élményért felelős igazgatója.

A Clubcard programban a vásárlók minden elköltött 100 forint után 1 pontot kapnak, amit az alkalmazásban akár azonnal utalványokra válthatnak. Ezek felhasználási aránya közel 95 százalékos, ami jól mutatja, hogy a Clubcard applikációval rendelkezők nagy arányban használják ki a kedvezményes lehetőségeket. Az alkalmazás segítségével bárhol, bármikor könnyedén nyomon követhető a pontok és utalványok alakulása, és személyre szabott digitális kuponok is elérhetők vele. A mobiltelefonos applikáció a csak tagok számára kínált exkluzív ajánlatokat is mutatja, és emlékeztet az akciókra.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Vásárlóinkat egyéb módon is segítjük abban, hogy jól tudják beosztani pénzüket. Például üzleteinkben és online is „Árgarancia” felirattal jelöljük azokat a termékeket, amelyek árát tartósan alacsonyan tartjuk. Ez közel 700 alaptermék, illetve olyan árucikk, amiket a vásárlók gyakran keresnek. Ezeknek az árát minden héten ellenőrizzük, és vállaljuk, hogy ha valahol a vásárló olcsóbban vásárolta meg a termékeket, akkor a különbözetet visszafizetjük. A kezdeményezés annyira népszerű, hogy ezen termékeink forgalma kétszer olyan gyorsan nő, mint a nem árgaranciásoké. A nyugdíjasok pedig minden kedden 5 százalék kedvezményt kapnak vásárlásukból, ha használják hűségkártyájukat, ami szintén kedvelt megtakarítási lehetőség. Az indulás óta folyamatosan nő a kedvezménnyel élők száma, amely volt, hogy meghaladta a heti 38 ezret

– tette hozzá Szilva Mónika

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm