3 °C Budapest
NEWPORT, WALES, UNITED KINGDOM - 2021/01/08: A man walks pass TESCO logo and supermarket in Wales.The new, highly contagious strain of the virus has taken a firm foothold in Wales. One in four tests come back positive. The level four restriction is tightened and lockdown will continue until Jan 29th. (Photo by May James/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Így cselezi ki sok magyar az inflációt: akár többet is spórolhatnak, mint eddig

2022. szeptember 30. 22:02

Október 2-án indítja a Tesco VasárnAPP programját, melynek keretében a vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak vásárlásuk összegéből, ha használják Clubcard applikációjukat. Jelenleg több mint 1,5 millió aktív tagja van az áruházlánc Clubcard hűségprogramjának, akik a mobiltelefonos alkalmazásban elérhető 5 százalékos kupon beszkennelésével mostantól minden vasárnap még olcsóbban vásárolhatnak be, mint eddig.

Október 2-ától minden vasárnap vásárlásuk összegének 5 százalékát takaríthatják meg azok, akik a Tescónál fizetéskor beszkennelik Clubcard alkalmazásuk kedvezményre jogosító kuponját. A vasárnapi 5 százalék kedvezmény az összes többi áruházi kedvezménnyel összevontan érvényes. Az áruházlánc Clubcard hűségprogramja jelenleg több mint 1,5 millió aktív tagot számlál, az elmúlt egy évben pedig 450 százalékkal nőtt a Clubcard alkalmazás letöltéseinek száma, így egyre többen élhetnek az újabb spórolási lehetőséggel.

A magas infláció és a növekvő energiaárak leküzdésére rengetegen igyekeznek optimalizálni a költéseiket. Sokan keresik az akciós termékeket vagy vásárolnak inkább többször kevesebb terméket, hogy csökkentsék kiadásaikat. VasárnAPP programunkkal olyan megtakarítási lehetőséget adunk vásárlóink kezébe, amellyel nem kell lemondaniuk a heti nagybevásárlásról vagy elaprózni azt, hiszen vasárnaponként extra kedvezmény jár nekik. Ehhez mindössze a Clubcard alkalmazás letöltésére van szükség, amely aztán mobiltelefonon mindig kéznél van, és többféle további árelőnyt is biztosít. A Clubcard-tagok például számos terméket eleve kedvezőbb áron vehetnek meg, mint a – fizikai vagy digitális – hűségkártyával nem rendelkezők

– mondta Szilva Mónika, a Tesco vásárlói élményért felelős igazgatója.

A Clubcard programban a vásárlók minden elköltött 100 forint után 1 pontot kapnak, amit az alkalmazásban akár azonnal utalványokra válthatnak. Ezek felhasználási aránya közel 95 százalékos, ami jól mutatja, hogy a Clubcard applikációval rendelkezők nagy arányban használják ki a kedvezményes lehetőségeket. Az alkalmazás segítségével bárhol, bármikor könnyedén nyomon követhető a pontok és utalványok alakulása, és személyre szabott digitális kuponok is elérhetők vele. A mobiltelefonos applikáció a csak tagok számára kínált exkluzív ajánlatokat is mutatja, és emlékeztet az akciókra.

Vásárlóinkat egyéb módon is segítjük abban, hogy jól tudják beosztani pénzüket. Például üzleteinkben és online is „Árgarancia” felirattal jelöljük azokat a termékeket, amelyek árát tartósan alacsonyan tartjuk. Ez közel 700 alaptermék, illetve olyan árucikk, amiket a vásárlók gyakran keresnek. Ezeknek az árát minden héten ellenőrizzük, és vállaljuk, hogy ha valahol a vásárló olcsóbban vásárolta meg a termékeket, akkor a különbözetet visszafizetjük. A kezdeményezés annyira népszerű, hogy ezen termékeink forgalma kétszer olyan gyorsan nő, mint a nem árgaranciásoké. A nyugdíjasok pedig minden kedden 5 százalék kedvezményt kapnak vásárlásukból, ha használják hűségkártyájukat, ami szintén kedvelt megtakarítási lehetőség. Az indulás óta folyamatosan nő a kedvezménnyel élők száma, amely volt, hogy meghaladta a heti 38 ezret

– tette hozzá Szilva Mónika

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 2. péntek
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?