15 °C Budapest
ördög nóra nánási pál nánésiék

Itt van Nánásiék nagy bejelentése: tovább terjeszkedik a Nekem a Balaton

2022. április 6. 15:15

A Nánásiék közösségi média felületein jelentette be élő adásban Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy a két balatonakarattyai boltjuk után egy harmadikat is nyitnak, méghozzá Balatonfüreden. "Megyünk tovább, nyáron már Balatonfüreden is Nekem a Balaton!" - írták a Facebookon, ahol egyúttal azt is kihirdették, hogy a terjeszkedés miatt szükségük lesz a nyári szezonza újabb csapattagokra, várják az önéletrajzokat. A videóból az is kiderül, miben lesz hasonló, illetve más a füredi Nekem a Balaton profilja, mint az akarattyai helyeké.

Balatonfüredre terjeszkedik a Nekem a Balaton idén nyáron - jelentette be Ördög Nóra a Nánásiék közösségi csatornáin. "Megyünk tovább! Végülis a Balaton elég nagy, egyszer talán körbeérünk" - mondta Nánási Pál a videóban, hozzátéve: "A kiváncsiságunk visz minket tovább." Balatonfüred egy komoly lépés, komoly döntés és egy nagy falat - emelte ki Ördög Nóra, viszont hangsúlyozta, hogy a Csücsök - a második balatonakarattyai üzletük - is folyamatosan fejlődik közben.

Ezúttal nem fognak nagy építkezésbe, hanem bérelni fognak egy helyet Füreden, méghozzáa Halászkert mellett. "Visszatérünk a gyökerekhez" - mondta Ördög Nóra, és kifejtette, hogy egy ahhoz hasonló kisboltot kell elképzelni, mint amivel eredetileg indultak Akarattyán. Sokan kérdezték kommentben, hogy megmaradnak-e az akarattyai üzletek - erre a válasz, hogy természetesen igen. Az is kiderült, hogy nem csak nyáron lesznek nyitva a tervek szerint.

A nyitás pontos idejét még nem merték bejelenteni, ezért csak annyit mondtak el, hogy nyár elején lesz a nyitás. A Csücsök most is nyitva van, az eredeti kisbolt Akarattyán pedig a húsvéti szünetben nyílik. "Ez még mindig nem egy franchise" - mondták kommentekre válaszolva, hiszen a Nekem a Balaton brand terjeszkedik csak tovább, és továbbra is Nánásiék a tulajdonosok.

Egy jó kis reggelizőhelyet szeretnénk csinálni, finom streetfood kajákkal, a pékáru is ugyanúgy megy tovább - mondták el a videóban. "Füred is megismerheti a kakóscsigánkat" - mondta Nánási Pál, hozzátéve, hogy a delikát funkció szintén megmarad.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Címlapkép: Nánásiék

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem