ördög nóra nánási pál nánésiék

Itt van Nánásiék nagy bejelentése: tovább terjeszkedik a Nekem a Balaton

2022. április 6. 15:15

A Nánásiék közösségi média felületein jelentette be élő adásban Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy a két balatonakarattyai boltjuk után egy harmadikat is nyitnak, méghozzá Balatonfüreden. "Megyünk tovább, nyáron már Balatonfüreden is Nekem a Balaton!" - írták a Facebookon, ahol egyúttal azt is kihirdették, hogy a terjeszkedés miatt szükségük lesz a nyári szezonza újabb csapattagokra, várják az önéletrajzokat. A videóból az is kiderül, miben lesz hasonló, illetve más a füredi Nekem a Balaton profilja, mint az akarattyai helyeké.

Balatonfüredre terjeszkedik a Nekem a Balaton idén nyáron - jelentette be Ördög Nóra a Nánásiék közösségi csatornáin. "Megyünk tovább! Végülis a Balaton elég nagy, egyszer talán körbeérünk" - mondta Nánási Pál a videóban, hozzátéve: "A kiváncsiságunk visz minket tovább." Balatonfüred egy komoly lépés, komoly döntés és egy nagy falat - emelte ki Ördög Nóra, viszont hangsúlyozta, hogy a Csücsök - a második balatonakarattyai üzletük - is folyamatosan fejlődik közben.

Ezúttal nem fognak nagy építkezésbe, hanem bérelni fognak egy helyet Füreden, méghozzáa Halászkert mellett. "Visszatérünk a gyökerekhez" - mondta Ördög Nóra, és kifejtette, hogy egy ahhoz hasonló kisboltot kell elképzelni, mint amivel eredetileg indultak Akarattyán. Sokan kérdezték kommentben, hogy megmaradnak-e az akarattyai üzletek - erre a válasz, hogy természetesen igen. Az is kiderült, hogy nem csak nyáron lesznek nyitva a tervek szerint.

A nyitás pontos idejét még nem merték bejelenteni, ezért csak annyit mondtak el, hogy nyár elején lesz a nyitás. A Csücsök most is nyitva van, az eredeti kisbolt Akarattyán pedig a húsvéti szünetben nyílik. "Ez még mindig nem egy franchise" - mondták kommentekre válaszolva, hiszen a Nekem a Balaton brand terjeszkedik csak tovább, és továbbra is Nánásiék a tulajdonosok.

Egy jó kis reggelizőhelyet szeretnénk csinálni, finom streetfood kajákkal, a pékáru is ugyanúgy megy tovább - mondták el a videóban. "Füred is megismerheti a kakóscsigánkat" - mondta Nánási Pál, hozzátéve, hogy a delikát funkció szintén megmarad.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Címlapkép: Nánásiék

NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 30. péntek
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
Kutatók éjszakája
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?