24 °C Budapest
19-re húztak lapot Ördög Nóráék: hitelből nyitották újra a kisboltot

19-re húztak lapot Ördög Nóráék: hitelből nyitották újra a kisboltot

2021. június 21. 11:30

A hétvégén megnyílt Ördög Nóráék új kisboltja: az üzletnek azért kellett költöznie, mert a helyieket zavarta a megnövekedett autóforgalom. Az új bolt megnyitása egy hónapot csúszott, Nánásiék pedig minden anyagi tartalékukat beletették a projektbe, sőt, hitelt is felvettek a kisbolt kialakításához.

Egy hónap csúszással, de végre megnyílt Ördög Nóráék balatoni kisboltja. Az üzlet eredetileg a nyaralójukhoz közel volt, ám Nánásiék összetűzésbe kerültek a szomszédokkal: a helyieknek nem tetszett, hogy a házaspár boltja tömegeket vonzott, és megnőtt a környéken az autóforgalom.

Az új hely valamivel távolabb van, itt már remélhetőleg nem zavarják a vásárlók a helyieket. A nyitás hétvégéjén sokan voltak kíváncsiak az új kisboltra, Ördög Nóra és Nánási Pál pedig bízik benne, hogy ez így is marad, mivel elég nagy terhet jelentett nekik az újranyitás:

Nekünk ez mindig is szerelem projekt volt, nem üzleti szemlélettel vágtunk bele. A tavalyi beruházáshoz képest azonban ez már jóval nagyobb lépték, fel kell nőnünk a feladathoz. Hitelt vettünk fel, és minden időnket, energiánkat és anyagi forrásunkat beletesszük

- mondta a Blikknek a műsorvezető, aki azt is elárulta, szeretnék, ha a régi kisbolt is tovább üzemelne.

Ha a forgalom jelentős része átkerül az új helyre, az egészen más megvilágításba helyezi a dolgokat. Mi nagyon bízunk benne, hogy egy csendesebb, kisebb tömeget vonzó verzióban tovább tud működni az eredeti üzlet is a környékbeliek megelégedésére

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

- mesélte Ördög Nóra.

Címlapkép: Nánásiék Facebook-oldala

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 3. kedd
Hermina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?