Woman is counting one hundred euro bills. Payroll concept

Milliomosként ébredt ma reggel ez a szerencsés magyar: neki már jó hétvégéje lesz

2021. május 1. 08:59

Április 30-án este kihúzták az Eurojackpot 2021/17. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten senki sem ütötte meg a főnyereményt, így az tovább halmozódik. A következő játékhéten (18.) bruttó 47 millió euró, azaz kb. 17 milliárd forint keresi majd gazdáját az Eurojackpoton.

Ezen a héten több mint 22 ezer magyar játékosnak volt szerencséje, a legmagasabb magyar nyeremény 1,4 millió forintot ért.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 17. játékhéten emelkedő számsorrendben a következők:

23; 27; 34; 40; 42; 5; 7.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal nem volt telitalálat, így a jövő héten (18.) bruttó 47 millió euró, azaz kb. 17 milliárd forint keresi majd gazdáját az Eurojackpoton. A bruttó 275 980,9 eurós legmagasabb nyereménynek nyolc külföldijátékos örülhetett.

A legmagasabb magyar nyeremény az Eurojackpot 17. heti sorsolásán nettó 1 198 525 forint volt, a 4+2 találatért járó járó összegnek egy magyar játékos is örülhet.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig több mint 25 ezer magyarnak volt még szerencséje.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 19. szerda
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
EZT OLVASTAD MÁR?