7 °C Budapest

Ennyit kereshetsz a Háda üzletekben: hány éves a Háda, a Háda milyen üzlet, mikor nyit a Háda?

2021. március 24. 20:03

Háda mennyi a fizetés? Mutatjuk, hol van Háda Budapesten és vidéken (Háda Budapest, Háda Pécs). Hány éves a Háda és mikor nyit a Háda? Mi a helyzet a Háda online tevékenységével?

A Háda turkáló az egyik legnépszerűbb használtruha-kereskedés ma Magyarországon, ami nem csak már többször hordott, hanem számos új és egyedi darabot is forgalmaz. Cikkünkben eláruljuk, mi a Háda története, hány éves a Háda idén, 2021-ben és hol van Háda Budapesten és vidéken. Tudd meg, a Háda milyen üzlet és a korlátozások után, illetve általánosságban mikor nyit a Háda turi! A Háda karrier szempontjából sem utolsó, azt is eláruljuk, hogy a Háda mennyit fizet alkalmazottjainak az aktuális álláshirdetések alapján.

A Háda története: Hány éves a Háda?

A Háda napjaink egyik legnépszerűbb használt ruhákat forgalmazó hálózata, amelyet 1995-ben alapítottak és azóta is töretlen a népszerűsége. Jelenleg a Háda hálózata körülbelül 80 üzlethelyiséggel működik az országban és 900 munkaműhelyt tart fenn. A Háda éves forgalma meghaladja a 10 milliárd forintot is. A Háda különlegessége, hogy mind az alacsonyabb, mind a magasabb fizetési kategóriába tartozó állampolgárokat kiszolgálja, hiszen egyedi, külföldről származó termékkínálata lehetőséget biztosít bármilyen öntözködési stílusirányzatban.

A Háda alapítója, Háda György felfedezte a lehetőséget a külföldön leselejtezett ruhák forgalmazásában: míg Magyarországon a szezonvégi ruhák leárazásuk során csupán 10-30%-ot veszítenek az árukból, ez a nyugati országokban akár 70-80% is lehet, újonnan. Emellett a Háda 100%-ig magyar tulajdonban van. További érdekesség, hogy a nyugati országokban az emberek nem gyűjtögetik, raktározzák azokat a ruhákat, amelyeket nem használnak vagy már divatjamúltak - ezeket a boltok és az emberek felajánlják karitatív szervezeteknek, amelyek az összegyűjtött ruhákat kiárulják olyan kereskedelmi hálózatoknak, mint a Háda. Az ebből befolyt jövedelmet rendszerint jótékonysági célokra fordítják.

A Háda üzletek nem csak az újszerű ruhákat és az aktuális divatnak megfelelő viseletet biztosítják vásárlóik számára, hanem a környezetbarát ruhavásárlási alternatívát is, hiszen így a megmaradt ruhák, táskák és cipők újra fel lesznek használva - ezt nevezzük "fenntartható divatnak". A fenntartható divat követésével csökkenthetük ökológiai lábnyomunkat, illetve hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a kereskedelemben és a magánháztartásokban megmaradt ruhadarabok ne vesszenek kárba.

A Háda Angliából, Skóciából és Svájcból importálja a ruhákat Magyarországra, az árukészlet állandó jelleggel, havi rendszerességgel megújul. A Háda a ruhákat 3 kategóriába sorolja: a márkásabb, igazán jó minőségű termékek egyedi árakon kelnek el, a középső kategóriát a kilóra mért ruhák alkotják, az alsó kategóriát pedig a diszkont ruhák, amelyeknek árát folyamatosan csökkentik.

Háda vélemények: Miért jó a Hádában vásárolni?

A legtöbb fórumon a Háda turkáló vásárlói pozitívan nyilatkoznak tapasztalataikról: a Háda kínálata – főleg, ha új árukészlet érkezik -, kifejezetten színes, így a boltokban számos stílus és méret között válogathatunk. A Háda turi egyaránt kínál olcsóbb és drágább darabokat – természetesen a kínált ruhák állapotára és minőségére tekintettel -, amelyek igazodnak napjaink stílusához, hordhatóak ünnepi eseményeken, illetve az adott évszak szezonális igényeinek is megfelelnek.

Háda nyitvatartás: Mikor nyit a Háda?

A koronavírus válság legnehezebb időszakaiban a többi divatáruházhoz hasonlóan bezárt a Háda is. A Háda üzleteket ugyanazok a korlátozások érintik, mint bármely más divatcikkeket forgalmazó boltokat, amelyeket a járvány megfékezésének céljából átmenetileg bezártak. A Háda és más divatszaküzletek egyszerre fognak kinyitni, amelynek a dátuma egyelőre még képlékeny.

A Háda üzlet nyitása országszerte eltérő lehet: a Háda boltok átlagosan reggel 9-től este 8-ig vannak nyitva, azonban várostól függően a Háda üzletek kinyithatnak, illetve zárhatnak egy-egy órával később, vagy korábban – éppen ezért érdemes előre ellenőrizni, hogy melyik Háda diszkont meddig van nyitva.

Hol van Háda Budapesten és vidéken?

A Háda körülbelül 80 üzlettel rendelkezik Magyarországon. Budapesten a Háda számos kerületben fellelhető, az üzletek megtalálhatóak a legtöbb plázában, bevásárlóközpontban is. A Háda Pécs, Győr, Debrecen, Szeged és más megyeszékhelyeken is fellelhető, illetve meglátogathatjuk üzleteiket olyan kisebb, vidéki városokban is, mint Ajka, Dunaújváros, Nagykanizsa, vagy Tiszakanyár is.

Az árak országszerte azonosak: a prémium márkaüzletekből származó ruhák természetesen drágábbak, a kilóra mért áruk olcsóbbak. A Háda termékei szinte minden fellelhető divatkategóriában jól szerepelnek: az árucikkek között a farmernadrágoktól kezdve az irodai viseleten át, a kisestélyikig mindenféle ruhanemű megtalálható.

Budapest Háda: Hol vannak Háda üzletek Budapesten?

Darabáras Háda turkáló üzletek a következő helyszíneken elérhetőek Budapest bel- és külvárosi részein:

  • Budapest, 1065 VI. kerület, Bajcsy-Zs. út 45.
  • Budapest,1074 VII. kerület, Rákóczi út 68.
  • Budapest, 1081 VIII. kerület, Rákóczi út 73.
  • Budapest, 1083 VIII. kerület, Futó utca 37-45.
  • Budapest, 1097 IX. kerület, Könyves K. körút 12-14.
  • Budapest, 1133 XIII. kerület, Váci út 52.
  • Budapest, 1148 XIV. kerület, Örs Vezér tere 24.
  • Budapest,1152 XV. kerület, Szentmihályi út 131.
  • Budapest, 1191 XIX. kerület, Vakbottyán u. 75/B.
  • Budapest, 1211 XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc u. 154-170.
  • Budapest, 1222 XXII. kerület, Nagytétényi út 37-43.

Háda új árukészlet 2021

Gyakran merül fel a vásárlókban a kérdés, hogy mikor érdemes elmenni a Háda üzletekbe, mikor tudnak a legjobb áron minőségi darabokhoz jutni (pl. Háda árucsere 2021 július, Háda árucsere 2021 december). Alapvetően a Háda turkáló boltokban az árucsere mindig a hónap első hetére tehető, azonban minden Háda üzlet máskor kapja meg az új, szezonális árukészletet, éppen ezért érdemes utánanézni a kiválasztott üzletünknek a Háda weboldalán, ahol leírják, pontosan melyik darabáras és kilós Háda üzletben mikor van árucsere.

A Háda online tevékenysége: Hogy működik a Háda webshop?

Gondoltad volna, hogy online is vásárolhatsz a Háda üzleteiből? A koronavírus ellenére is be tudjuk szerezni az áhított, egyedi ruhadarabokat: ami szimpatikus számunkra, ugyanúgy megrendelhetjük a Háda online áruházából bármelyik divatmárka oldalához hasonlóan. Válasszuk ki a kívánt terméket, ellenőrizzük a Háda webshop oldalon feltüntetett méretet és minőségi besorolást, majd vásároljuk meg egyszerűen.

Háda karrier: Milyen munkalehetőségek vannak?

A Háda üzletei számos magyar munkavállaló részére biztosítanak könnyen elvégezhető munkát heti 4-5 napon keresztül, amelybe nem tartozik bele a vasárnapi munkavégzés. Egy átlagos Háda dolgozó Budapesten a munkahelyi bónuszokat nem számítva bruttó 219.000 Ft-ot (azaz nettó 145.635 Ft-ot) visz haza, illetve 50%-os dolgozói vásárlási kedvezménnyel rendelkezik, ami igazán gazdaságos a magyar öltözködési viszonylatban. A Háda dolgozók havi keresetét befolyásolhatja, hogy melyik magyar régióban vállalnak munkát, illetve teljes- vagy részmunkaidőben végzik-e azt.

Háda munka vélemények: Mit nyújt a Háda a dolgozóinak?

A Háda turkáló, használt- és utolsó darabos ruhaüzletként mindig frissíti kínálatát, amelyet a dolgozók szortíroznak és kategorizálnak be a darabok minősége és megjelenése alapján, fogadják a vásárlókat, illetve rendben tartják a Háda diszkont belső terét is. A feladatok elvégzéséért cserébe a Háda egy fix munkaidős, megbízható munkahelyet kínál alkalmazottainak, olyan juttatásokkal kiegészítve az alapbért, mint például a dolgozói vásárlói kedvezmény és a forgalmi bónusz.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem