14 °C Budapest

Maradjon otthon! Vásároljon online az EspressoShop.hu-n! (x)

Pénzcentrum
2020. április 1. 05:00

Illy kávé szemestől a kapszulásig biztonságosan!

Ha kávé van, minden van!

Az EspressoShop.hu-n a jelenlegi krízishelyzetben is biztonságosan, kényelmesen, otthona elhagyása nélkül, és 7% kedvezménnyel juthat hozzá kedvenc illy kávéjához szemestől a Nespresso® kompatibilis kapszulásig minden formában. Figyelmébe ajánljuk még minőségi Dammann teáinkat és az otthoni kávézást, teázást segítő csészéket, kávégépeket, más kiegészítő termékeket. Érdemes az EspressoShop.hu hűségprogramjához, az Espresso Klubhoz is csatlakozni, hiszen kedvezmények és kiemelt ajánlatok várnak a klubtagokra.

Az Espresso Klub tagjai minden vásárláskor 7% azonnali kedvezményt kapnak, akár egy doboz kávé, akár több termék rendelése esetén. Emellett egyedi, csak a hűségprogram tagjai számára szóló kiemelt kedvezményes ajánlatokkal élhetnek. Ha mindez nem lenne elég, az Universitá del Caffé 3 napos professzionális barista és a kávé rajongóknak szóló fél napos kurzusainkon is kedvezményes áron tudnak majd részt venni. Élvezze visszatérő vásárlóként az Espresso Klub tagság előnyeit, a biztonságot és a kedvezményeket!


A csatlakozás pofonegyszerű: a webshopunkon történő regisztrációt követően az első, legalább bruttó 15.000 Ft értékű első vásárlás esetén be kell jelölni a tagsági szándékot a rendelés leadásakor. Felhasználói fiókjában nyomon követheti a vásárlásokat és az éppen aktuális éves vásárlási értékét. Ahhoz ugyanis, hogy a tagság és a vele járó 7% állandó kedvezmény megmaradjon, a csatlakozástól számított egy naptári éven belül bruttó 60.000 Ft értékben kell rendelnie.
Regisztráljon és rendeljen már most, hogy ezekben a nehéz időkben is biztonságban, otthonában élvezhesse az illy kávét és az Espresso Klub nyújtotta előnyöket és kedvezményeket!

Ismerje meg az Espresso Klub hűségprogram további részleteit ITT!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm